PALLOT HUKASSA

Tässä tunnin tyhjää ruutua tapittaneena on kai pakko vain suoraan tokaista, että nyt ei juttu luista. Tämä päivä ei ole ollut yhtään puolellani, eikä mikään ole mennyt tänään oikein nappiin, maaliin, tai edes sinne päin. Päinvastoin, tuntuu, että tämän päivän aikana on ollut yhtä monta palloa hukassa kun paidassani on noita mustia palleroita.
Vaikka olen koko päivän yrittänyt kääntää kompurointini suuntaa, ajatella positiivisesti ja nauraa kaikille kommelluksille ja mönkään menneille työjutuille, niin oikeasti on tehnyt mieli vain syödä suklaata yksin peiton alla 😀

Ja koska tästä postauksesta ei näytä tulevan yhtään mitään, järkeilin, että ehkä pitäisi vain tuo angsti-hetki itselleni jo sallia. Parempaa tekstiä ja energiaa tänne sitten ensi kerralla, nyt suklaapatukka odottaa minua! 

P.s kuulostaan tässä(kin) pallopostauksessa ihan samalta kuin PMS-palloja ilmassa postauksessa 😀 Ehkä ei pitäisi syyttää surkeaa päivää vaan hormoneja. 

 

 

Sweater – Nelly -50% HERE*
Coat – BikBok
Pants & shoes – Zara
Hat – H&M
Bag – Gucci

Photos: Kira Kosonen
 

Kommentit (4)

 1. Maya
  klo 11:01

  Hei, se on ihan ok. Kaikkien päivien (ja kirjoitusten) ei tarvitse olla samanlaisia. Tätä juuri rakastan blogissasi, se on niin ihanan rehellinen. Tsemppiä tähän päivään, toivottavasti se on jo parempi! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:44

   Kiitos ihana <3

   Tämä päivä on ollut suorastaan huikea eiliseen verrattuna 😀 Suklaapatukalla oli varmasti jotain taikavoimia 😀

 2. Jaana
  klo 15:06

  Pakko ihan erikseen tulla kehumaan näitä kuvia. Ihanan raikkaita ja erityisen ihana asu. 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:45

   Kiitos <3 Ihana kuulla palautetta! Kiva kun tulit kommentoimaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.