PARAS AURINKORASVA? 1 PURKKI, 3 ERI SUOJAKERROINTA

Kaupallinen yhteistyö: Be3

 

Suomessa eletään hämmentäviä hellepäiviä, elohopea on noussut lämpömittarissamme sellaisiin lukemiin, että sitä katsoessa pitää ihan silmiä hieraista. Lähemmäs 30 astetta? Toukokuussa?

Kypyhuoneessammekin eletään hämmentäviä hellepäiviä. Lavuaarimme reunalla nököttää kaksi aurinkorasvapurkkia ja havahdun aurinkorasvaa iholleni suihkuttaessa siihen, että olenko koskaan ennen Suomessa levittänyt tähän aikaan vuodesta iholleni 50 suojakerrointa?

Vaikka sääherra olisikin menneinä toukokuina hellinyt meitä helteillä, en valitettavasti silloin vielä tiennyt tarpeeksi tuon taivaalla paistavan keltaisen pallon vaaroista. Olen luultavasti juossut sen alle ilman mitään suojakertoimia, koska eihän täällä pohjoisessa mitään aurinkorasvoja tarvita.

Harvemmin sitä 16-vuotiaana ajattelee, miltä iho tulee näyttämään teininä auringossa vietettyjen tuntien seurauksena 60–70-vuotiaana.

 

 

Näistä viisastuneena olen jo monia kesiä ja lomamatkoja osannut suojautua auringolta kunnolla, mutta usein kohtaan aurinkosuojaa valitessa pienoisen ongelman; mikä näistä nyt on sitten oikeasti se paras suoja?
Valikoima on todella kattava ja suojakertoimia monia. Pitääkö ostaa yksi kasvoille, yksi vartalolle. Yksi voimakas ja toinen ei niin vahva? Entä rasva vai suihkutettava, onko putilossa kunnon UVA, eikä vain UVB-suoja jne.

 

Mitä jos olisi purkki, missä on kaikki samassa?
Meillä oli Kiran kanssa Australiassa testissä Be3 aurinkosuojat. Be3 on uusi kovan suosion saavuttanut Italialainen innovatiivinen aurinkosuojasarja; yhdellä aurinkosuojatuotteella saa kolme eri suojakerrointa lisäämällä tuotteen levityskertoja oman tarpeen mukaan.

Ennen Ausseja kaikki siellä käyneet varoittelivat meitä siitä, että muistakaa aurinkorasva, Australian otsonikerroksen takia siellä kun palaa silmän räpäyksessä ja samalla ne silmätkin mukana, joten me lähdettiin reissuun todella hyvin aurinkorasva-varustettuina ja suihkuteltiinkin Be3 suojaa oikein toden teolla ja arvatkaa mitä?
Kumpikaan ei palanut auringossa.

Testissä olleet uudet Be3 suojat todella läpäisivät tämän testin ja saivat molemmilta paljon hurraahuutoja. Nämä tuotteet jäivät käyttöön Suomessakin ja löytyvät nyt siitä lavuaarin reunalta.

 

 

Mikä Be3?

Be3 Juju piilee siinä, että yhdellä tuotteella on progressiivinen aurinkosuoja, missä kolme vahvuutta SPF 20/30/50+. (saatavilla myös SPF 50/50+*/50++ eli periaatteessa SPF 100 asti menevä suoja). Räätälöi siis haluamasi suoja ihon eri kohtien tai eri perheenjäsenten tarpeiden mukaan. (Sopii herkälle iholle ja lapsille). UVA/UVB-suoja leijaileen ihollesi muutamassa minuutissa ja innovatiivisen PROGRESSIVE SPFTM -tekniikan ansiosta kuivaöljy suojaa ihoasi juuri niin hyvin kuin itse haluat ja tekee ihostasi pehmeän ja kosteutetun. Spray on helppo käyttää sekä kasvoille (varottava silmiä) että vartalolle.

Tuotetta suihkutettaessa ihon pinnalle muodostuu läpinäkyvä suojakerros. Jos tuotetta suihkautetaan toisen kerran kolmen minuutin kuluessa, jää toinen kerros ensimmäisen kerroksen päälle ja luo voimakkaamman suojan auringon säteilyltä. Vaikutuksen taustalla on tuotteen ainutlaatuinen kemiallinen koostumus, joka on yhdistetty tasaiseen spray-suihkuun. Tuotteen toimivuutta on testattu Colipa-testeissä ja luvatut suojakertoimet ovat toteutuneet testituloksissa.
Sisältää myös avokadoöljyä ja jojobaöljyä, jotka kosteuttavat ihoa, sekä e-vitamiinia joka ehkäisee ihovaurioita.
Sarja on turvallinen ja dermatologisesti testattu eikä sisällä nikkeliä tai parabeeneja. Myydään apteekeissa ja Sokos-tavarataloissa. Tuotteesta voit lukea lisää täältä

 

Entä jos aurinko ei paista tai auringossa oleskelu ei ole mahdollista? Saman sarjan SUPER hyvä itseruskettava on ollut myös testissä, kirjoitin siitä postauksen täällä.
Kaikinpuolin siis sarja, minkä puolesta voin täällä innoissani liputella – jos kesän aurinkorasvat on ostamatta tai lomamatkojen suojakertoimet askarruttavat, niin kannattaa testata. Vie ihanan vähän tilaa rantakassissa, tai matkalaukussa kun yhdessä purkissa on kaikki suojakertoimet samassa 🙂 

 

 

Nautitaan turvallisesti auringosta 🙂

 

Photos: Kira Kosonen

Kommentit (2)

 1. Vierailija
  klo 08:50

  Ihana postaus tuli niin hyvä fiilis ja kaipuu lomalle. Onneksi olemme tosiaan Suomessakin päässeet nauttimaan helteistä ja auringosta. Be3 aurinkotuotteet on kyllä hukeita itsellä käytössä tuo keltainen pullo ja aftersun 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:08

   Kiitos <3 Täällä Suomessahan on ihan oma helleloma meneillään 🙂 Kiva kuulla, että tykkäät Be3 tuotteista, se aftersun on ihana kun niin helppo levittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.