PARAS LAHJA

 

Olen nykyään kunnon spa-haaveilija. Unelmoin lakkaamatta muhkeista kylpytakeista, hieronnoista ja poreista. Eteeristen öljyjen tuoksusta ja totaalisesta rentoutumisesta delfiinin laulun soidessa jossain taustalla. Tuntuu etten osaa rentoutua enää kovin helposti ja tarvitsen siihen enemmän ja enemmän apukeinoa. Silti, todella harvoin saan aikaiseksi toteuttaa näitä haaveita – mistään hoidoista puhumattakaan.

Kunnes nyt. Reilun viikon sisällä olen onnistunut pulahtamaan Tallinnan Hiltonin, Haikon kartanon ja viimeisimpänä Långviikin altaissa ja höyrysaunoissa.
Enemmän kuin kokonaisena vuonna tai jopa kahtena yhteensä.

 

Älkää siis kummastelko näitä kylpyläpainotteisia kuvia. Vaikka kuinka haluaisinkin, niin tämä ei valitettavasti ole ihan normaalia arkea. Hoidoissa en ole vieläkään päässyt käymään, mutta on ollut mieletöntä luksusta viettää kylpytakkihetkiä allasosastolla. Viimeisempänä tapauksena sunnuntainen tyttöjenpäivä Jekun ja Kiran kanssa Långvikissa. Ehkä paras sunnuntai todella pitkään aikaan.
Meillä oli niin hauskaa, että naamaan sattui kun sai nauraa suupielet korvissa. Meillä oli myös niin hyvät saunakeskustelut, että meinasimme pökertyä kun emme tajunneet ajankulua.
Ja meillä oli niin hyvä extempore dinneri Långvikin oman ravintolan ollessa kiinni ja toisen vaihtoehdon Sushibarin ollessa tupaten täynnä, että päädyimme tosiaan meikittä trikoissa ja tukat märkinä syömään 6 ruokalajin maistelumenun Gaijiniin.
(Onneksi saimme istua siellä nurkassa sohvapöydän äärellä).

 

Tämä sunnuntai oli itse asiassa Kiralta ja minulta syntymäpäivälahja Jekulle ja taisimme siinä todella onnistua. Sen lisäksi, että lahja oli Jekulle todella mieluisa, tuntui että me saimme itse myös ihan yhtä lailla mitä parhaimman lahjan. Onko yllättävää, että jokin näissä naurukohtauksissa, terapiakesusteluissa, saunanlauteissa ja vielä mielettömän hyvässä Gaijinin menussa oli lopulta rentouttavampaa kuin mitään hierontahoidot yhteensä.

 

Tuli illan päätteeksi niin kiitollinen olo näistä tytöistä ja muistakin ystävistä mitä on elämässä. Suosittelen ehdottomasti lahjana ystävälle antamaan hierontalahjakortin sijasta kokonaisen hemmottelupäivän. Brunssi, spa-seikkailuja, illallinen ja yhteistä aikaa <3

 

//Lose track of time catching up with girls on a Spa Day. Best birthday present to your friends <3

 

 

Pictures: Mariannan at Hilton Tallinn Park Hotel spa

Kommentit (6)

 1. eemmi
  klo 22:15

  Kuulostaa ja näyttää tosi ihanalta! Yhteinen tekeminen on todellakin paras lahja, mitä toiselle voi antaa.

  Itsekin pääsen Långvikiin poikaystäväni kanssa perjantaina ja siitä jatkamme vielä mökille lopuksi viikonlopuksi. En malta odottaa. 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:56

   OIIII kuulostaa niin ihanalta! <3 Nauttikaa!

   Långvik on kyllä ihan paras paikka kun niin lähellä ja aina suht rauhallinen. Ainut miinus on mielestäni se, että siellä ei ole ollenkaan yhteistä saunaa miehille ja naisille. Eli juurikin poikaystävän kanssa pitää sitten saunoa erikseen, mutta olen huomannut, että höyrysaunat ovat ns. vierekkäin ja siinä on vain todella ohut seinä välissä, eli jos ei ole muita paikalla ihmettelemässä niin voi puhua toisen kanssa seinän läpi 😀 haha, outoa mutta tavallaan ihan hauskaa.

 2. Vierailija
  klo 23:07

  Hyvältä näyttää sekä sinä että spa!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:56

   😀

   Kiitos <3

 3. Jen
  klo 19:47

  Oot mielettömän upea nainen! Sulla on varmasti hyvät geenit mutta haluaisin kuulla myös mitä sun ruokavalio pitää sisällään? 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:31

   Voi <3 Ihana, kiitos. Kauniisti sanottu 🙂

   Ruokavalio on melko terveellinen. Rakastan mm. kasviksia ja salaatteja ja syön melko ”puhtaasti” mutta toisinaan tykkään myös herkutella. Eli siis todellakin sallin itselleni suklaata tai pullaa jos sitä on pakko saada 😀

   Voisin tehdä ehkä jonkun postauksen aiheesta joskus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.