Parsa ja karkki

Eilen oli spagettipäivä. Se tarkoittaa edelleen sitä, että Lauri syö spagettia ja jauhelihakastiketta, ja minä tunkaisen jauhelihan lautaselle sen seuraksi mitä nyt jääkaapista sattuu löytymään.
En oikein pidä spagetista.

Eilen annokseni pelasti parsa. Parsasta minä pidän oikein paljon. Parsasta ja voista.
Lisäksi oli vielä uusia perunoita, ja joitakin salaatinjämiä; rucolaa ym. Fetaa pitää myös tunkea kaikkeen.
Söin kaksi lautasellista vaikka olin jo ensimmäisen jälkeen melko kylläinen. Piti vain ottaa uusintakierros, koska löysin fetan jääkaapistamme vasta ensimmäisen lautasen tyhjennettyä.

Tänään parsat loppuivat ja jouduin syömään jauhelihat spagetin kanssa. Ei se mitään, söin lohdutukseksi paljon karkkia. Minulla on kauhea makeanhimokausi nyt! Välillä en syö ollenkaan karkkia ja välillä joka päivä. Miksiköhän se menee niin?

Eikö ole mielenkiintoista.

Kommentit (18)

  1. Sina
    klo 20:05

    Löysin sun blogin vasta hiljattain, mutta olen jo nyt aivan koukussa! Mielettömiä kuvia ja olet todella aidon ja iloisen oloinen ihminen! 🙂 Jatka samaan malliin! 🙂

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 22:03

      Aito ja iloinen on ihana kohteliaisuus, kiitän paljon <3

  2. Annika
    klo 20:48

    Onpas hyvännäköinen annos nam! Alko tekee mieli parsaa 😀 Mulla on muuten ihan sama juttu ton karkin kanssa! 😀 Ja oon kuullut, että se johtuu ”sokerikoukusta”, jonka kehittää itselleen syömällä paljon sokeria. Kun sitä syö, tekee seuraavana päivänä mieli ja siitä eteenpäin joka päivä yhä kovempi himo. Sitten kun ei pariin päivään syö sitä sokeriannosta (vaikka ihan tiedostamatta), niin himo katoaa 🙂 Muhun tää teoria ainakin pätee täysin, kannattaa kokeilla miten oma kroppa ja mieli toimii ton pirullisen sokerihimon kanssa! Loistava blogi, jatka samaan malliin 🙂

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 22:05

      Okei, huomenna sanon ei sokerille ja odottelen sen muutaman päivän 🙂 Toivottavasti toimii, olen nimittäin syönyt tänään mm. irtokarkkeja, pääsiäismunia (löytyi kaapin perältä), vaahtokarkkeja, ja m&m suklaakarkkeja. huh. Ihan täynnä, mutta lisää voisin napsia silti 😀

      1. Henna
        klo 09:23

        Monet harvoista bloggaajista antavat itsestään näin aitoa kuvaan kuin sinä. <3 Esimerkiksi todella monet bloggaajat ovat (monien muiden ihmisten lisäksi tietysti) hurahtaneet fitnessiin, ja tuntuu, etteivät he enää tee muuta kuin laskevat kaloreita ja syövät salaattia. Tulee itselle ihan huono omatunto, kun syö karkkia. Sitten sinä tulet ja luettelet kaiken mitä olet syönyt, herkkuja ja muuta <3 Ja vielä näin mainitakseni, sinulla on upea vartalo, ja treenaat sen eteen, mutta et kiellä itseltäsi kaikkea. Annat toivoa minullekin 😀 Haha tulipa outo kommentti.. Mutta toivottavasti ymmärsit pointtini.

        1. JULIA Toivola Kirjoittaja
          klo 15:56

          Ymmärsin kyllä, tietysti 🙂 Ja ihana kommentti oli!
          Minusta ei olisi ottamaan elämää (ruokavaliota) niin vakavasti 😀
          On toki hyvä, että ihmiset pitävät itsestään hyvää huolta ja tuo fitness trendi on ihana raikas tuulahdus tämän lisäaine maailman keskellä, mutta kyllä sitä saa ja pitääkin nauttia välillä 🙂

          P.s en ole ehtinyt käydä salilla nyt 2kk 😀 Eikä se minua niin haittaa. Tiedän että pääsen taas treeniin kiinni nyt kun palaudutaan normaaliin arkeen 🙂

  3. Elena
    klo 21:38

    Blogisi on ihan täydellinen! Ilo silmälle, niin hienoja kuvia. Oot uskomattoman kaunis, upea nainen! 🙂 Toivottavasti jatkat blogiasi vielä pitkään.

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 22:06

      Kyllä ehdottomasti. Teidän ihanien kommenttien takia, näpyttelen vielä vanhainkodistakin 🙂

  4. sonja
    klo 22:25

    Sulla on todella omalaatuinen ja kiva kirjoitustyyli, joten sun blogia on tosi kiva lukee! Kuvatkin on upeita, ja kaiken kukkuruaksi säkin oot hurjan kaunis :)Löysin sun blogin vasta vähän aikaa sitte, mutta nyt jo ehdottomasti yks suosikkiblogi!:)

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 15:57

      Ihanaa <3 kiitän. Ja kiitos kun jäit seurailemaan 🙂

  5. elli
    klo 10:18

    Hauskaa miten saat noinkin ”tavallisen” ruoka-annoksen näyttämään todella herkulliselta ja erikoiselta! 🙂

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 15:57

      🙂

  6. Sunlight
    klo 14:47

    Sun blogi erottuu muista blogeista ja se on hyvä juttu, koska nykyään kaikissa blogeissa kirjoitetaan samoista asioista kuten banaaniletuista ja treenaamisesta ja jos tulee ruokakuvia niin niissä on yleensä pieni pläntti jtn ruokaa, joka on yleensä salaatti ja pieni pala kanaa tai jtn vastaavaa ( kuka oikeesti täyttyy tollasesta pienestä ateriasta) ja lasi vettä, mut sä kummiski vielä kerrot, että otit lisää + söit vielä makeaakin 🙂 sori, täs tekstis on varmaa tuhat eri kirjoitusvirhettä :D::D OOT PARAS!

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 15:59

      Oi, banaaniletut on kyllä hyviä! 😀 (siis ne aidot sellaiset, söin niitä aina aamiaiseksi Balilla. Niistä fitnessletuista en tiedä mitään).

      <3

  7. Venla
    klo 14:49

    Ihanaa miten saat perusannoksetkin näyttämään noin hyvältä! Siis jauhelihakastiketta, perunoita ja parsaa ja se näyttää ihan ravintola-annokselta! On varmaan paljon kivempi syödä perusruokia, kun näkee vähän vaivaa esillepanon eteen. Täytyy itsekin ruveta harrastamaan tuollaista.

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 16:01

      Kaiken saa näyttämään kivalta jos haluaa. Jopa maksalaatikon! ja olet oikeassa, sitä on jotenkin kivempi syödä näin. Hassu tapa mikä on jäänyt päälle. Joidenkin mielestä turhaa, mutta minä keksin paljon turhempiakin asioita maailmassa 😀

  8. satu
    klo 21:34

    Miten valmistat parsan?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.