peek

Yritin tuossa taannoin leikkiä mannekiinia. Se ei luonnistu minulta ihan maailman parhaiten. Luulisi, että kaikkien niiden huippumalli haussa tuotantokausien tuijottamisen jälkeen osaisin edes vähän matkia miten homma toimii, mutta ei. Vaikeaa se on. Ja naurattaa koko ajan.

Kuvan ottamisen jälkeen tulos siirtyy jättimäiselle tietokoneruudulle ja sieltä tuijottaa joku ihan muu. Kaikki ne kirkkaat valot, erilainen meikki (meillä oli kyllä ihana ja hyvä meikkaaja) ja luultavasti hyvin jännittynyt naamatauluni. Jokatapauksessa aika erinäköinen Julia kuin oman pikku Sony Nex järjestelmäkameran otoksissa.

Tästä hauskasta yhteistyöprojektista voin kertoa lisää vasta myöhemmin – Ehkäpä jo ihan tänäänkin. Nyt jotain pientä kulissien takaa.

 

 

 

 

 

Kommentit (6)

 1. krista
  klo 13:10

  oih, odotan innolla kuvia 🙂

 2. Khaija
  klo 13:15

  On varmasti outoa nähdä itsensä muiden laittamana ja siihen vielä se uusi tilanne, jossa pitäisi koittaa olla rentona, muistan joo itekin ton. Mutta silti, jotenkin epäilen, ettetkö olisi ollut ihan mielettömän upeana niissä kuvissa. Jotenkin uskon, että voisit ansaita elantosi vaikka mallintöillä milloin tahansa (;

 3. heidi
  klo 14:17

  voisin arvata että liitty jotenkin roxien sivustoon, koska mekko päälläsi muistuttaa kovasti sitä mekko jonka sieltä pari päivää sitten tilasin 😀

 4. Queen Ariel
  klo 23:44

  En malta odottaa! Kerro jo!:-D

 5. sewa mobil jakarta
  klo 04:35

  Very nice, thanks for sharing.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.