pöllö

Näin unta että otin tatuoinnin. Pöllö tatuoinnin.
Kun heräsin piti ensimmäiseksi heti googlettaa se. En löytänyt vastaavanlaista kuvaa mistään. Minun pöllöni oli paljon hienompi.

Sitten join kahvia. Taikamukissa oli pöllö.
Niin selvä merkki joltain ylemmältä taholta.

Mielestäni pöllötatuoinnit on nyt tietysti yhtäkkiä maailman siisteimpiä. En tiedä ajattelenko kovin järkevästi, koska viime viikolla my little pony –tatuoinnit oli maailman hienoimpia 😀

Olen hieman huolestunut. Minulla on tatuointiaika (valitettavasti) kahden viikon päästä. Mikäköhän eläintarha sinne tällä vinksahtaneella ajatusmaailmallani saadaan.
P.s Lupaan etten enää mainitse kertaakaan sanaa taikamuki.

Kuvat: Pinterest, WeHeartIt

Kommentit (29)

 1. Jonsu
  klo 16:08

  Luin aamulla äitini tosi vanhaa unikirjaa, sillä oon nähny viime öinä paljon unia. Halusinki siis tsekata myös tuon pöllön symbolin, ja tää kirja sanoo näin: ”Pöllö: Kuolleesta ruumiista irronneen sielun symboli, yössä huutava pöllö ennakoi pelottavia asioita. Pöllö on myös viisauden vertauskuva, animahahmo.”

  Että jos se sun tatska ei huutanu yössä, niin ehkä sun uni symboloi viisautta! Tuut selvästi tekee jonku viisaan valinnan tatuointis kanssa!

  Haha, tähän kirjaan jää oikeesti koukkuun. En sitten tiiä et onko tätä uskominen 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:24

   Voi ei se huutanut, se oli siinä iloisena perhosen kanssa (onneksi).
   Ihana olet kun katsoit pöllön sieltä kirjasta <3

   Toivottavasti teen sen viisaan valinnan 😀

 2. tia
  klo 16:13

  pöllöhän viestii viisautta vai miten se menee?:D pöllö unessa voi myös merkitä murhetta? tai sitten tuntuuko susta koskaan siltä että sut olisi leimattu jotenkin semmoseksi höntiksim tai niinkun ”pöllöksi”, tatuinti voi tarkoittaa unessa semmosta pysyvää, leimaamista yms. ja sitten toi kaunis pöllö olisi niinkun sinä? 😀 – jos ei käynyt yhtään järkeen niin ainakin olet kaunis jos et pöllö!:)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:30

   En ole murheellinen ainakaan, enkä koe että minut olisi ikinä leimattu höntiksikään (vaikka vähän saatan joskus olla) Järkeenkäyvä selitys muuten kyllä!
   Kiitos tästä 🙂

 3. Cecilia
  klo 16:17

  Taikamukit ja eläimet on maagisesti hurmanneet sut! Ihanaa :D<3

  guabk.blogspot.fi

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:31

   haha, luultavasti 😀

 4. e
  klo 16:18

  hei julia,
  tiesitkö, ettei weheartit sellaisenaan oo lähteeksi riittävä? vähän sama kuin kuvien lähteenä mainitsisi googlen. 🙂 laitathan siis kuvakrediitit jatkossa kuntoon, kiitos muuten huipusta blogista!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:35

   Tiesin mitä luultavammin, mutta en tietysti muistanut. En ikinä muista näitä! (hyvä kun edes tuon pelkän we heart itin onnistuin laittamaan). Minulla on vielä tapana napsia kuvia sieltä sun täälätä. Sata välilehteä auki ja kun olen kopsannut ne suljen välilehden automaattisesti ja sitten siinä onkin työ lähteä uudestaan kaivamaan kuvaa sieltä jostain. Pitää oppia pois tästä huonosta tavasta. Kiitos kun muistutit!
   Ensikerralla kuvakrediitit mukana 🙂

 5. Herminica
  klo 17:00

  Haha, mulla oli pienenä harry potter aikoihin ihan hullu pöllökuume. Piirtelin niitä kaikkialle, jopa mun pulpetin kantta koristi omapiirtämä ja päällystetty Hedwig.. 🙂 Tällä hetkellä pienimmällä siskolla on pöllöbuumi… sillä on pöllöjä lakanoissa, koruissa, paidoissa, laukkuina… jne 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:23

   Minä en ikinä ole lukenut/katsonut Pottereita niin olen selvästikin jotenkin missannut tämän pöllä-ajan 😀

 6. minä
  klo 18:29

  Voi unet. Pakko oli tulla kertomaan että näin unta sinusta! haha kyllä. Olin siinä itse kovin surullinen tuntemattomasta syystä, itkin siinä unessa kamalasti mutta yhtäkkiä tulit jostain nurkan takaa lohduttamaan minua ja olit aivan ihana. Kaiken maailman unia sitä näkee, noh mutta nythän on täysikuu , kai? 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:24

   eikä! Miten hassua. Tuli kyllä hymyiltyä tälle kommentillesi. Onneksi olin ihana 😀

 7. julia
  klo 18:43

  taika-mukit ja pöllöt. parasta <3

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:24

   <3

 8. Jozella
  klo 19:21

  Ihana postaus <3 Nuo kuvat on niin suloisia!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:25

   Kiitos 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:25

   Eihän se olisi 🙂

 9. Emmi L.
  klo 21:06

  Ihania tatskoja! <3 Mulle tollainen/tollaisia!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:26

   Mulle myös 😀

 10. Anna
  klo 22:00

  Moikka,
  Olen ostamassa netistä itsellenikin tuon ihanan arty gold ring:in. Nyt mietityttää tuo sormuksen koko. Miten itse osasit valita oikean koon kun tilasit sormustasi. Mittasit vaan sormesi ympärysmitan ja tilasit ja koko osui heti? Ottaisin vinkkejä vähän vastaan 🙂

  Anna

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:22

   Hei! Kävin itseasiassa sovittamassa sellaista Della Marga -liikkeessä (pohjoisesplanadi). Heillä oli yksi ruskea arty ring ja vain kadessa koossa, mutta sai siitä jotain suuntaa kuitenkin ja päätin sitten (sormeani ikinä mittaamatta) tilata pienimmän koon.

   Se pienin oli kyllä tosi pieni! Mahtuu vaan nimettömään ja minulla on todella kapeat sormat. Jos ostan joskus toisen otan sen siinä toiseksi pienimmässä koossa kyllä.

   Jokatapauksessa, toivottavasti saat itsellesi täydellisen koon 🙂 Tuo sormus on kyllä hyvä ostos!

 11. Ulpu
  klo 22:38

  Itellä oli vähän samankaltanen juttu mun tatuoinnin kanssa, näin eräänä yönä unta että mulla oli pöllö tatska ja koska mun oli tarkoitus mennä ottamaan siskotatskana samanlainen pääkallo kun siskollani, siitä se ajatus sitten lähti. Lähin pöllön ja sugar skullin ympärille pyörittelemään ajatusta ja sinne tuli sitten meksikolainen pöllö sekä vähän kirsikkapuun oksia ja pochahontas leffasta tämä tuuli sekä sulkia pääkallolle.

  http://wouldbethelastday.blogspot.fi/2012/08/siskotatska.html

  Värit puuttuvat vieläkin tatskasta, mutta toivottavasti saisin ne ensi kuussa siihen 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:10

   Kiva idea! Minunkin unessani oli jotain meksikolaista, tai siis siinä pöllössä oli jotain sellaisia koristeluja 🙂

 12. Laura
  klo 23:05

  Moi! Mä näin kanssa viime yönä, että otin tatuoinnin.. Mutta nyt en enää muista minkälaisen mutta siinä unessa se oli hyvä ja olin tyytyväinen siihen, että keksin piirtää sen jotenkin eri tavalla. Nyt pitäisi varata myös aikaa tatuoinnin ostoon,. 🙂 mihin sinä meinasit ottaa tatuoinnin?:)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:12

   Taitaa tulla kahteen paikkaan vähän jotain. En ole ihan tarkasta sijainnista(kaan) varma vielä 🙂 Tulen sitten tänne näyttämään kun on tehty 🙂

 13. a
  klo 12:21

  myös justin bieberillä on pöllötatuointi <3 (tärkeä kommentti.)

 14. HennaL
  klo 13:06

  Hassua, mäkin näin joskus unta, että otin menehtyneen bestikseni lempinimen käsivarteeni. Pidin sitä johdatteluna, ja kävin varaamassa heti ajan tatskaukseen! Enkä päivääkään ole katunut 🙂

 15. Nina
  klo 21:53

  Komppaan kyllä, että my little pony-tatuoinnit olisi ehkä hienointa.
  Nimimerkillä ”kyllä, minun kandini ihan oikeasti kertoo pikkuponeista.”

  xoxo Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.