ROAD TRIP

Meillä oli jo pitkään pienimuotoinen road trip mielessä. Ajeltaisiin jonnekin päin suomea vain, tyttöjen kanssa. Ehkä yövyttäisiin jossain ehkä ei.

No, ideoita tuli matkan varrella lisää, muutama poikakin pääsi kyytiin, kohde valittiin ystävien keikan mukaan ja mökkikin meille varattiin.

Siinä vaiheessa kun pakkasin Alias lautapelin kanssa samaan kassiin viime tingassa muutaman viinipullon ja näin keitä kaikkia lopulta paikanpäälle päätyikään, valui kuvitelmani rennosta rauhallisesta illasta melkein yhtä nopeasti kuin se viinikin sitten lopulta sieltä kurkusta alas.

 

Eipä siinä, mikä on hauskempaa kuin syödä loistavaa grilliruokaa hyvän viinin kera, tanssia kesäyössä ystävien kanssa jossain todella kaukana Helsingin baareista, pelata sitä Aliastakin, mutta hieman railakkaamman naurun saattelemana ja lopulta istua korkealla kalliolla katsellen nousevaa aurinkoa kauniin järven takaa parhaiden ystävien kanssa, jutellen kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Tuntui niin rentouttavalta irtiotolta kaikesta ja vaikka seuraavana päivänä ajaessani takaisin saatoin olla lievästi sanottuna hieman väsynyt – oli se kaikki sen ja niiden älyttömän hauskojen muistojen arvoista. 

 


Kyllä kannatan pakkaamaan parhaat tytöt autoon ja huristelemaan pois Helsingistä, tanssimaan auringonlaskuun asti ja olla välittämättä hetkeen oikein yhtään mistään.Tunika – VeroModa
Aurinkolasit – RayBan
Kengät – Zara 

Kommentit (8)

 1. jenna
  klo 18:42

  Aivan upeita kuvia, varsinkin toi viimeinen:)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:36

   Kiitos 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:36

   hahah 🙂 Miksi en muuten ole koskaan nähnyt sitä leffaa? 😀

 2. ...........
  klo 00:34

  Väsyneenä ja krapulaisena ajoit autoa? Melkein sama kun ajelisi pikku lärveissä…

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:36

   No itse asiassa ajoin kyllä oikein hyvin. Nukuttiin pitkään, syötiin ja oleskeltiin rannalla ennen kuin lähdettiin ajamaan. Ja vaikka tiesin että olin täysin ajokunnossa, puhallutin itseni varmuuden vuoksi ja ihan 0,0 lukemilla mentiin 🙂

 3. Kaisa
  klo 12:28

  Brunetella ystävälläsi on ihana asu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.