SEASON -kahvilat Pariisissa

Avokadotoasteja, quinoasalaatteja, terveysmehuja, pannareita, todella hyvää cappuccinoa ja suussa sulavaa avokadokakkua?Söimme Pariisissa kaksi kahvilalounasta ja molemmat niistä olivat nappivalintoja.

 

Ensin menimme keskenämme suloiseen Season kahvila/ravintolaan (1 rue Dupuis), minkä kattavasta menusta teki mieli nälkäisenä tilata koko lista. Se oli täynnä toinen toistaan herkullisempia vaihtoehtoja, ja lopulta onnistuimme valitsemaan ruokamme vasta vakoiltuamme annoksia ravintolan Instagram-kuvista.
Kätevä kikka, varsinkin jos kahvila on panostanut Instagram-tilin visuaalisuuteen ja kuvat näyttävät herkullisilta.
(Tilaamani pannulla tarjoiltava Shakshuka oli todella hyvä valinta kun teki mieli lämmintä ruokaa salaatin sijasta).

 

 

 

Toinen lounaspaikka olikin sattumalta saman omistajan Season Market -kahvila (98 rue de Turenne).
Menimme sinne Sarenzan vieraina, söimme avokadoleipiä, juuressipsejä ja maailman parasta avokadokakkua! En tiedä mitä siinä oli, mutta se oli ihanan kostea, ilmava ja suussa sulava!
Jos siis olet Pariisissa ja tykkäät terveyskahviloista, niin Season-kahviloita voin ehdottomasti suositella 🙂

 

Nyt alan googletella ”How to Make Super Moist and Fluffy Avocado Chiffon Cake” ja kokeilla kakkuonneani niin kauan kunnes olen lähellä tuolla maistamaani avokadokakkua.

Ihanaa sunnuntaita.

 

Kommentit (2)

 1. Vierailija
  klo 09:17

  Hei!

  En tiedä, onkohan tätä kysytty sulta jo sataan kertaan, mutta kuinka muokkaat sun kuvia? Blogiin varmaan ihan jollain ohjelmalla, mutta käytätkö esim. instassa jotain lempparifiltteriä usein? Nää on jotenkin niin utuisen ihania :´)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 08:59

   Hei 🙂 Hmm, muokkaan yleensä aina Photoshopin Lightroomilla, missä on valmiita itse tehtyjä filttereitä, mitä aina käytän milloin mihinkin kuvaan 🙂

   Riippuen Instagramkuvasta, niin saatan muokata kolmellakin eri ohjelmalla. Esim. Facetune, Wsco ja Instagramin omat muokkaukset. Ei siis ole mitään tiettyä filtteriä vaan aikamoista säätöä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.