SHM-lippujen voittaja

Swedish house mafian lippujen arvontaan osallistui taas ennätysmäärä teitä ihania. Ei ehkä tule yllätyksenä jos kerron että haluaisin jakaa liput kaikille teille ja minustahan puolet Hartwall Areenasta olisi voinut varata vain minun lukijoilleni 😀

Kysyin teiltä kenen kanssa lähtisitte keikalle ja oli söpöä lukea miten haluaisitte ilahduttaa ystäviä, poikaystäviä, siskoja, ihastuksia, veljiä, äitejä ja isiäkin, jopa Vin Diesen vietäisiin keikalle.

Diesel ei lähde, mutta Sara Katariinan ystävänsä kanssa lähtee.
Arvoin seuraavan kommentin voittajaksi:

”ÄÄÄÄÄ sain tänään pienen sydänkohtauksen kun näin ruokatunnilla SHMn facebook sivuilta että he ovat tulossa Suomeen! Olen odottanut tätä hetkeä kuin kuuta nousevaa ja vihdoinkin se on totta että he tulevat kiertueellaan myös tänne!
Lähtisin keikalle parhaan kaverini kanssa, koska silloin hyvä meno olisi vielä enemmän taattu! 🙂
Jos ei kuitenkaan tärppää täällä nyt niin pakko sinne on jollain keinolla sitten päästä! On yhtye nimittäin ollut osa elämääni jo aika pitkään! :)”

Onneksi olkoon Sara, olen laittanut sinulle sähköpostia.

Minä lähden puolestani nyt hyppimään tuonne harmaaseen päivään. Kamalasti kiireitä ja toivon että saan niiden lomasta haalittua jotain fiksua materiaaliakin tänne. On ollut vähän tällaista pilipalipuuroa kaikki päivät. Se johtuu varmasti tuosta säästä. Olenko ainut jolla meni syksy jotenkin ihan hujauksessa ohi?

Kommentit (9)

 1. patricia
  klo 14:11

  Mistä tuo poncho on?:)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 02:15

   Vilasta 🙂 Siitä tule kuvia lisää vielä myöhemmin.

 2. moi
  klo 16:30

  Moikka!
  Tää poppaa nyt komeesti ohi aiheen, mutta avun tarve on kova!
  Osaisitko yhtään neuvoa mistä saisi mahdollisimman halvat ugg töppöset? (aidot mieluiten)
  Olen yrittänyt selata kaikkia liikkeitä ja nettikauppoja, mitä sinä suosittelet? Ja mistä itse olet ostanut/ kuullut kehuja?
  Talvikenkien puute on nyt niin korkea kun kaikki edelliset ovat kuluneet puhki niin ajattelin vaihtaa tänä vuonna uggeihin kun ovat niin pehmoiset jalassa ja lämpöisetkin!
  Kiitos kamalasti jos autat tyhmää! :—)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 02:25

   Voi apua, en yhtään ole seurannut niiden hintoja nyt. Minulla on kokemusta Footwaystä ja Spartoosta. Tykkäsin enemmän Footwaystä. (toimitus, palautus, asiakaspalvelu ym). Muistaakseni niillä on hintatakuukin, eli jos löydät tismalleen samat kengät alhaisemmalla normaalihinnalla muualta Suomesta, lupaa ne, että saat kyseiset kengät sillä hinnalla myös niiltä.

   1. moi
    klo 09:26

    Kiitos hei ihan tajuttomasti vinkeistä!
    Mulla kävi sellanen tuuri, että eksyin ihan sattumalta yhteen blogiin jossa oli spartoolle alennuskoodi ja siellä oli vielä yhdet 36 klassikot hyllyllä jesjesjes!
    Toivottavasti sulla oli siis ihan positiivinen kokemus sieltäkin 🙂

 3. Uliuliluu
  klo 17:20

  Sun arvontoihin on kiva osallistua kun s-postiosoite ei näy kaikille 🙂 mikä toi ihana laukku on? Oon ettinyt ton tyylistä. Mitä tykkäät Steve Maddenin kengistä? Mun mielestä huippulaatua kohtuuhintaan 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 02:26

   Tässä on tosiaan kiva se että riittä vaan kun täyttää sen sähköpostikentän mikä ei näy muille 🙂

   Laukku on Michael Korsin. Stokkalta ostettu. Steve Maddeneista olen kyllä samaa mieltä kanssasi!

 4. kenkkuli
  klo 21:15

  Sun blogia lukiessa olen ihastunut noihin tuon tyylisiin kenkiin mitkä tossa on nuo ruskeat 😀 Aikaisemmin olin ihan järkyttyny kun jollakin näin ton tyyliset kengät! Kuinka pitkä sä olet? Ite olen 173 ja rakastaisin pitää korkkareita mutta tuntuu että olen niin hirmu pitkä semmoiset jalassa 🙁 jotenpa vain viikonloppumenoihin laitan korkkarit, muuten tyydyn lompsimaan matalilla kengillä, byhyy :'(

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:32

   haha, tiedän 😀 Mullakin meni hetki ennen kuin ihastuin niihin, mutta sitten ihastuinkin ihan täysillä!

   Olen sinua 2cm lyhyempi, eli 171 ja ihan arkenakin viiletän nuo korot jalassa. Ei tunnu yhtään liian pitkältä minusta. Voisin olla mielestäni pidempikin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.