Siis hyvää huomenta.

Ihanaa, että on perjantai. Olen tämän viikon tehnyt kaikki päivät 12 tuntia töitä ja vielä herännyt ihmisten aikaan aamu kahdeksalta! Se on aika hurjaa yöeläjälle ja nyt rytmi heittää sellaista kuperkeikkaa, että en tiedä mitenpäin olisin.
Naama ei ainakaan tykkää yhtään. Se kiukuttelee ja on valahtanut kalpeaksi ja kasvattanut silmäpussit, mitkä muistuttavat bulldogin kuonoa.
Oloni on siis hehkeä ja asiaa ei auta, että eilen oli pakko töiden jälkeen päästä ihmisten ilmoille. (tuntui, että mielenterveyteni oli vaarassa).
Yannalla ja K:lla oli taas mahtavat puitteet varastopihalla ja oli niin mukavaa, ettei raaskinut lähteäkkään ihan heti kotiin nukkumaan.
No, nyt sitten lyhyiden yöunien jälkeen väsytttää aika paljon, bulldogit tervehtii naamalla voimakkaampina kuin koskaan ja tuolla sataa ja valivali.

Kommentit (8)

 1. Ninni
  klo 08:48

  Missä oot töissä jos siel on noin pitkii päiviä? Psps, hienoi kuvii 😀

 2. RagDoll
  klo 09:02

  Ihana tuo auringonlasku. Itsekin kuvailin parvekkeelta yömyöhään, kun mies jo kuorsasi pershomeessa sängyssä. 😉

 3. Senja
  klo 11:44

  voi että toi vika kuva on jotenkin ihana! tunnelmallinen 🙂

 4. Milla
  klo 16:16

  Ihana auringonlasku! Mäkin menin parvekkeelle ihastelemaan – kaikki oli värjäytynyt pinkiksi! :)millamainen.blogspot.com

 5. Essi
  klo 19:50

  mulla on sulle mun blogissa haaste, käy kattoo!;)

 6. JMP
  klo 21:08

  Näihin kuviin voisi hukkua. Todella kaunista! Tuo pitkähihainen paito näyttää pehmeältä ja rennolta.Niin ja tsemppiä ja jaksamista sinä arjenraataja (toivottaa graduntekijä/lomalainen)! Nyt vaan kunnon yöunet niin jaksaa taas nauttia viikonlopusta, toivotaan parempia kelejä 🙂 (Täällä Oulussa ainakin on aurinkoista, toivottavasti tulee teillekin!)

 7. Julia
  klo 14:22

  Ninni,Tämä oli sellainen promo viikko, normaalisti baarialalla ja messukeskuksessa työskentelen :)RagDoll,Haha, oli kyllä kiva! Taivas voisi aina olla pinkki!Senja,Kiitos, se on kyllä aika onnistunut otos :)Milla,Niin oli. Useemmin näitä!Essi,Oi, kiitos! yritän saada tehtyä tuon :)JMP,Lempineule 🙂 Nyt on työt mullakin takana ja tosiaan hyvät kelit vaan puuttuu.Mintsu,Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.