Singapore Pictures

En ole varmasti missään maassa kuvannut niin paljon kuin Singaporessa. Tarkoitus oli julkaista täällä jäljelle jääneitä kuvia, mutta jo pelkästään niiden läpikäymisessä meni varmaan kaksi tuntia! Ehkä julkaisen nämä kahdessa osassa, ehkä joku ei ole saanut vielä tarpeekseen Singaporesta.  (Ehkä kuitenkin kuuden päivän matkasta kaksitoista postausta on siinä tarpeeksi saamisen rajoilla).

 

No, täällä on kylmä, minulla on pelkkiä mustia vaatteita päällä, pää ei toimi ja maanantai ei ole nyt kiva.  Kymmenien kuvien väripläjäys on nyt kiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (17)

 1. svi
  klo 17:43

  Ihania kuvia ja upea tuo peljetti mekko! Luen myös Mungolife-blogia ja hauska kattoa miten samasta reissusta ootte niin erilaisiakin kuvia saanu otettua! Molempien kuvat just kirjoittajansa näköisiä, pointsit teille siitä 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:37

   Kiva kuulla 🙂 Kiitos paljon.

 2. empu
  klo 18:27

  Moikka, toivottavasti tää ei ole liian tungetteleva, ja jos on, niin älä ihmeessä julkaise:-)

  Mutta sulla kun on melko isot rinnat, etenkin sun muuhun kroppaan suhteutettuna, niin onko niistä ollut mitään fyysisiä haittoja, kuten selkä- tai niskakipua? Mulla tuntuu tulevan hartiat kipeiksi siitä, että etenkin urheilurintsikat jotenkin painaa, kun täytyy tiukasti kannatella rintoja. Jos oot päässyt eroon tälläisista kivuista, niin pliis, kerro miten!

  Oot mulle yksi suuri esikuva, jotenkin susta saa niin huolettoman mutta silti älykkään vaikutelman, ja se on aika pitkälti sitä, millainen mun unelma nainen on, ja mihin mä itse pyrin. Sulla on maailman paras blogi, ja onnisut aina piristämään. Kiitos siitä ja hauskaa joulun odotusta!! 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 14:42

   Hei, ei tuo mitään 🙂
   Ei niistä ole ollut mitään haittaa. (Ei ne ole niin isot kun ehkä miltä näyttää. Kroppani on niin pieni kai, että rinnat korostuvat :D)

   Ihanaa joulun odotusta myös sinne, harmi etten osannut auttaa.
   Kiitos ihanista sanoista <3

 3. Tuulia
  klo 18:38

  Moikka! Jäikö joku noista teidän Singaporen aktiviteeteista kivoimpana mieleen? Ollaan tekemässä pikastoppi Singaporessa vuodenvaihteen Aasian kiertoreissulla ja mietin mikä olis oikeesti näkemisen arvoista ja ainutlaatuista, kun toisaan ei kohteessa liian kauaa viivytä… Kiitos jo etukäteen ja ai että toi sun Célinen laukku täydellinen 😀 Ainiin ja en oo ikinä tainnu kommentoida sulle, eli kiitos ihan mielettömästä blogista! Välillä nauran täällä ruudun toisella puolella ihan vedet silmissä sun jutuille ja musta on ihan tosi kivaa, ettei sun tekstit yleensä liity niinkään siihen asuun vaan on jotain hauskoja tarinoita tai kommelluksia. Jatka samaan malliin! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:48

   Hmm, pidin aikalailla kaikesta. Minuthan löi ällikällä jo ihan vain Orchard road ilta-aikaan kaikkine kauppoine ja valoineen! 😀 Jos menen Singaporeen uudestaan haluan käydä puutarhoissa, eläintarhassa (kävimme vain night safarissa, mutta tavallinen eläintarha on kuulemma parempi), käppäillä Orchard roadilla, syödä pikkukojuista ruokatoreilta ja koluta enemmän Sentosa saarta! Apua en osaa päättää! Jos nyt jotain pitäisi valita niin ehkä puutarhat!
   Olipas sekava kommentti 🙂 Pahoittelut tästä, mutta isot kiitokset että luet tätä blogia <3

 4. Nimetön
  klo 19:36

  Ihania kuvia! Ja oot kyllä niin kaunis 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:48

   Ihana, kiitos! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 14:43

   Kiitos ihana Angelika (:

 5. Rosita, siipienhelinaa.blogspot.fi
  klo 09:09

  Kauniita kuvia kaupungista ja susta, tulee semmonen fiilis, että tänne olisi kiva matkustaa! Ehkä joku päivä sitten. 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 14:43

   Toivottavasti vielä joku päivä 🙂 kiitos.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 14:44

   haha, voi ihana! Se on kyllä erikoinen <3

 6. Satu
  klo 16:48

  mistä tuo haalean punainen pitkä hame on? voi että näyttää sun päällä niin hyvältä!! tosi kauniita kuvia oot saanu otettuu sieltä sun reissultas (:

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:49

   Se on ostettu muutama vuosi sitten Bershkasta tallinnasta 🙂

   Kiitos <3

 7. Milja
  klo 17:18

  Hei onko tuo vaaleatukkainen tyttö tuossa yhdessä kuvassa taka-alalla? Epäilen että on kamuseni Nella 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.