SININEN VS. HARMAA

Instafeed. Näyttäisipä se aina tältä. Palmuilta ja rantahiekalta. 
Mutta niinhän se menee – siinä missä loppuu loma, loppuu myös Instagram-tilin sininen yleisilme ja tilalle hiipii arkinen harmaa. Kuulostaapa masentavalta, mutta ei edes ole.
Okei, myönnän että täällä myrskyää ja ainut sininen asia mitä olen nähnyt on suomenliput ja Fazerin suklaalevy minkä söin, mutta Suomi on silti ihana.
 

Meidän loma oli lyhyt ja täällä sitä tosiaan ollaan jo kotona. Ei tosin hätää, muistikorttien tuhat kuvaa tuplaa loman pituuden vielä virtuaalisesti pitkäksi aikaa. Huomenna kerron teille vaihteeksi vähän treenien uusista tuulista, mutta sitten upotan teidät taas rantahiekkaan.

 

Instagram: juliatoivola
Snapchat: juliatoivola
Facebook: Julia Toivola blogi

Kommentit (2)

 1. Vierailija
  klo 17:50

  Olis ihan mahtavaa saada Dubai vinkkejä lähipäivinä sillä itse olen matkalla sinne parin viikon päästä ja hotelli vielä varaamatta:) Tuo teidän hotellinne näytti upealta mutta hinnat näyttäisivät vaihtelevan aika paljon sivustojen mukaan.. Mitä kautta itse varasitte?

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:05

   Mekin varattiin hotelli vasta samana päivänä 😀 mutta joo, ehdottomasti koitan kasta pientä vinkkipostausta mahd pian (tosin mitään kovin erikoisia vinkkejä en valitettavasti saanut haalittua kasaan niin lyhyessä ajassa) 🙂

   Hotelli varattiin suoraan hotellin kautta koska saimme tuttavalta sinne alennuksen. Myös päivät vaikuttavat paljon. Me olimme juuri itsenäisyyspäivän aikaan ja kaikkialla kalliimmat hinnat :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.