SKEITTILAUTOJA JA PASTELLIHIUKSIA

 

Huomenta Tukholmasta.

Olipas harvinaisen hauska ilta eilen L'Oréalin Colorista hiusvärien lanseerausjuhlissa. Sen verran paljon näin upeita pastellinsävyisiä kiekuroita heiluvan porukan pään jatkeena, että veikkaan ettei oma ”laitetaan latvoihin vähän sinistä” kokeilu enää riitäkään tällä saralla.

Nälkä kasvaa syödessä ja olen ehdottomasti kokeilemassa vielä ainakin sävyä persikka ja pidempikestoisempaa väriä hopean harmaana! Näiden hiussprayden- ja värien käyttö on niin helppoa ja hauskaa, että vähän jopa pelottaa millainen yksisarvinen minusta on kohta kuoriutumassa.

Kotiin kiikutan hiusvärien lisäksi täältä myös kokonaisen skeittilaudan! Snäppiä ja Instastoriesia seuraavat näkivätkin jo meidän ihan huikean illan aktiviteetin, missä päästiin Braking Bad –haalareita muistuttavat suojavaatteet päällä telttaan sprayaamaan sikin sokin seinää, missä oli vierekkäin longboard –lautoja.

Kukaan ei tiennyt minkä seinän laudoista saa omakseen ja oltiinkin todella positiivisesti yllättyneitä kun todella kauniit laudat (joku ammattilainen oli selkeästi käynyt niitä vähän viimeistelemässä), odotti meitä jokaista hotellihuoneessa!

Pakko antaa isot kiitokset ja kumarrukset Lorealin tiimille koko illasta ja tästä todella uniikista skeittilahjasta – miten hauska idea!

 

 

*Matkan tarjosi L'Oréal
(second photo by:Lasse Bak Mejlvang)

Kommentit (2)

 1. Vierailija
  klo 10:39

  Toimiiko nää pastellivärit myös tummassa tukassa? 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:53

   Ei ne haaleimmat sävyt valitettavasti, mutta esim. Hot Pink näkyy, vihreä myös ja jos spreijaa todella läheältä niin myös vaaleansininen (näkyy tukassa tummansinisenä tosin :))
   Sarjassa on myös Wash Out värejä joiden kesto hiuksissa kestää n.2vk ja sieltä löytyy taas eri värejä. Lilaa, punaista, sinistä ym

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.