SNEAK PEEK

Vihdoinkin alkaa olohuoneessa näyttää kivalta. Silloin kun vielä asuin yksin, sisustin jatkuvasti ja olin jo unohtaa miten loppumaton urakka se on. Uusi sohva ei riitäkään, vanha matto ei mene uuden sohvan kanssa. Sohvatyynyjä kaivataan lisää, taulut pitää vaihtaa, Hylly on liian tumma. Tahdon tulppaaneja, kynttilöitä, viherkasvin, koreja, kaikkea!

Mutta minä niin pidän siitä.
Viihdyn olohuoneessamme uuden sohvan myötä jo nyt niin paljon paremmin.
Vaikka valmis tämä ei lähellekään ole, makaan vain tässä sohvalla kädet ja jalat levällään huutaen i love you! – siis huonekalulle.

Niin iloiseksi astetta viihtyisämpi olohuoneemme minut tekee. 

Kommentit (14)

 1. Nimetön
  klo 18:47

  Näyttääpä ihanalta:)! xx

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:47

   pikkuhiljaa hyvä tulee! Otin ennen ja jälkeen kuvat ja aikamoinen ero 😀 Pitää julkasta ne täällä kanssa!

 2. Anna-Maija
  klo 20:15

  Vink vink, tulppaaneille riittää pari senttiä vettä. 😉 Varret helposti menee lötköksi, kun lilluu runsaassa vedessä, eikä näin kestä niin kauaa kuin vähässä vedessä.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:30

   oi! En tiennyt! Hyvä vinkki 🙂 Minä ja tulppaanit kiitämme 🙂

 3. eeeja
  klo 21:44

  Ja ihan jääkylmää vettä tulppaaneille, ja mieluiten viileässä ja ei niin valoisassa, vaikka sen varmaan jo tiesitkin 🙂 Täälläkin on ostettu tulppaaneita jo useaan otteeseen ja koitettu kokoajan pidentää niiden elinikää 🙂 Kivalta näyttää!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:53

   En oikeastaan tiennyt, että viileässä ja ei niin valoisassa 🙂 Olen kyllä siitä hölmö, että koko elämäni ostellut aina kukkia, mutta en näköjään ole tajunnut ottaa niistä mitään selvää. Onneksi mulla on näin ihanat lukijat täällä 🙂 Kiitos!

 4. Kaisa
  klo 11:18

  Onpa kaunista, saan varmaan varastaa tuon idean new wawe lautasen käyttöstä 🙂 ja mistä ovat nuo ihanat valkoiset tyynynpäälliset? Kiitokset samalla myös mahtavasta blogista, you truly are an inspiration!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:12

   haha, kiitos ihana. Ja toki! New wawe menee ihan hukkaan jossain astiakaapissa 😀 Tyynynpäälliset on Annon (Ostin Kodin1:stä) 🙂

 5. Katya
  klo 14:02

  Näyttää ihanalta! 🙂

 6. Katja
  klo 16:31

  kanuista. <3

 7. Sanni
  klo 20:15

  Heii selailin sun postauksia, ja silmään osu yks 2011 vuodelta, missä olit ollu työkeikalla golf kentällä jakamassa juomia, niin pakko kysyy että onko kuvat vuosaaresta sillä oon satavarma että yhessä kuvista on mun sisko! 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 23:58

   oho 😀 En kyllä millään saa päähäni, että missä se oli, mutta mielestäni ei ollut Vuosaaressa, vaan jossain vähän kauempana 🙂

 8. Saara
  klo 20:54

  oi vits miten kivan näköstä!! :)) mä kans just muutin uuteen kämppään ja tää sisustus on nii vaikeeta :DD joten yritän imeä kaikki vinkit itteeni :))

  http://www.iwannabuyit.blogspot.fi/

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 23:59

   haha 😀 Minusta on taas aina niin vaikea valita, että mitä lopulta niistä ”itseensä imetyistä sisustusinspiraatioista” päätyy sitten vielä ostamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.