Sunny day outfit.

Eli siis tiistain asu.

 

                             Chinot: hm Laukku: mango kengät: spirit store toppi: hm

 

 

Silloin kun vielä paistoi aurinko 🙂

Kävimme elämysmatkalla jumbossa. En ole käynyt siellä sitten mies muistiin. Ihan vaan sen takia, että se ei ole minkään matkani varrella. Nyt lähdettiin kuitenkin katsastamaan ystävämme uutta mehubaaria. Tai uutta ja uutta, tietääkseni se on siellä ollut jo jonkin aikaa, mutta mattimyöhäset tulvat taas jälkijunassa.

 

 

 

 

 

 

Eritääin hyviä smoothieita ja sörsseleitä olikin tarjolla ja vielä todella kattavasta listasta. Luin mehu selostuksia varmasti puolen tunnin ajan kunnes osasin päättää edes lähelle mitä haluaisin. Olisin halunnut kaiken.
Päädyin johonkin goji-marja smoothieen ja hyvää oli. Niinkuin oli myös kaikkien muidenkin juomat.
Mehujen jälkeen, oli pakko vähän kierrellä kaupoissa ja todeta, että jumbo on edelleenkin suht iso paikka. Ihan hengästyin kun kolusin sen (puoliksi) läpi.

 

 

Mukaan lähti muutama uusi kirja ja alennusmyynneistä kevättakki kymmenellä eurolla. Kymmenen euroa takista ei ole koskaan liikaa.

 

Kommentit (13)

 1. yanna
  klo 15:14

  Oi, hot chica oot ihanan keväinen!Hei asiasta kukkaruukkuun, multa kysyttiin miten mut voi lisätä bloglovinissa kun joku haluaisi seurata mua siellä, osaatko auttaa? Sulla on vissiin tiedossa mun salasana, niin JOS sulla on aikaa ja osaat ja pystyt ja viitsit olla niin ihana mun henkilökohtainen IT-geek <3 niin voisitko hoitaa? 😀 Oon meinaan suht huono näissä kuten varsin hyvin tiedät 😀

 2. Anonymous
  klo 15:15

  Iahania aurinkoisia kuvia! Olet jälleen kerran niin kaunis ja tyylikin toimii (: Sellaista vielä mietin, että millon mahtaa tulla kysymyspostauksen vatauksia? Odotan innolla! Olen lukenut kysymyksiä ja osa on sellaisia, mihin en itse osaisi ainakaan millään vastata! Mukavaa viikonloppua.

 3. pepe
  klo 15:20

  ihana asu ja niin iloset kuvat! (: pitää käydä itekki testaa noit smoothieit!

 4. Oc
  klo 15:23

  Yanna,Liian keväinen ehkä :DSä oot hölmö siellä bloglovinissa, remember? Laitettiin just viimeks se seuraa nappi niihin sun gagetteihin. Eli sieltä sivupalkista kun painaa ”suraa bloglovinissa” niin se menee automaattisesti sinne ja siellä sen voi sitten lisätä.It-neuvonta on 10€ per kysymys sitten jatossa.

 5. Oc
  klo 15:25

  Anonyymi,Kiitos :)Luulen, että julkaisen kysymyksien vastauksia kolmessa osassa. Ensimmäinen tulee luultavasti sunnuntaina. Niihin on kyllä kieltämättä todella vaikea vastata. Olen jo yrittänyt, mutta luovuttanut aika pian kun en tiedä vastauksia :DMukavaa viikonloppua!

 6. Oc
  klo 15:26

  Pepe,Kiitos ihana 🙂 Käy testaamassa! Varo valinnan vaikeutta 😀

 7. Victoria
  klo 17:23

  Kymmenen euroa takista ei todellakaan ole liikaa, hyvä löytö 😉 Täytyykin käydä testaamassa tuo mehubaari!

 8. yanna
  klo 17:57

  Aah kiitos :DMaksan ens kerralla luonnossa sitten. Cheap? 😀

 9. Anonymous
  klo 20:29

  Ihan pakko kysyä mutta onneksesi ei ole pakko vastata. 🙂 Onko poikaystäväsi maria showssa? 😀

 10. Oc
  klo 21:28

  Victoria,Ei ole ei 😀 käy testaamassa, mehut on tosi hyviä ja yllättävän täyttäviä. Yanna,Kuten aina :DAnonyymi,Kyllähän sen monet tunnistaa, joten ei se mikään salaisuus ole 🙂 Eli siis on.

 11. Anonymous
  klo 08:18

  Siis huh!nyt se löyty..mielenkiintosin blogi mitä hetkeen on tullu vastaan.. Ihan mielettömän upea tyyli sulla myös! 🙂

 12. Anonymous
  klo 10:32

  Ajatteletko koskaan shoppailun vaikutusta kulutukseen?Missä vaatteet on tehty?Kenen selkänahasta 10e takki on kynitty?

 13. Oc
  klo 14:24

  Anonyymi,Haha. Ihana 😀 Kiitos.Anonyymi,Rehellisesti sanottuna en oikeastaan.Jos rupeisin pohtimaan kuluttajalle kohdistuvia odotuksia ja moraalisia velvotteita joka päivä tulisin ehkä hulluksi. Tiedän, että olen tässä kohtaa hieman itsekäs ja arvostankin todella ihmisiä jotka jaksavat ajatella asiaa ja nähdä enemmän vaivaa sen eteen.Itse vaateostoksia paljon tehneenä herää kysymys: miten sitä ikinä pystyy valvomaan vaatteen koko tuotantoketjua alusta loppuun? Ostamalla ainoastaan täysin suomessa valmistettuja vaatteita?:) Kiitos erilaisesta kysymyksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.