Sushibar + wine

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (6)

  1. Anonymous
    klo 21:17

    Miks sushissa pitää olla majoneesia?? 😀 Kai noi annokset saa halutessaan ilman sitä?En oo ikinä Japanin ulkopuolella sushia syöy, mutta kiitos tän postauksen alko kovasti tekemään mieli. Pitäisi varmaan tsekata joku paikka täältäkin ! :)Osaatko sanoa ainesosien laadusta/tuoreudesta mitään? Onko erikoisannoksia? Nattoa? :DD

  2. Oc
    klo 22:01

    Anonyymi,Apua, kyseletpä vaikeita :DEn tiedä saako annoksia ilman sitä majoneesia, mutta on siellä runsaasti vaihtoehtoja ilman majoneesiakin :)Jos Helsingissä asut niin suosittelen ehdottomasti tätä! Kaikki ainesosat ovat tietääkseni todella tuoreita.

  3. Anonymous
    klo 22:28

    pakko kysyy että onko sulla silarit ku jossai puhuttii et on ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.