Syntymäpäivä.

Tosissaan tässä hieman kuvamatreiaalia sunnuntailta. Päivältä jolloin minä. Ikuinen lapsi, muka täytin 24vuotta.
Hauskaa oli. Ihanaa, että niinkin moni yllättäen saapui paikalle. Parhaimmillaan meitä taisi olla 13, vaikka olin suunnitellut pinet illanistujaiset viidelle hengelle.
Kuvia tosin löytyy luonnollisesti vain meistä neljästä tytöstä. Koska me ollaan ne kamerakammoisimmat.

 

Saatan olla ehkä universumin surkein emäntä. Tein ruokaa niin kiireellä, että unohdin mm. bataattilohkot uuniin ja mainita vierailleni jälkiruuista.
En tosin usko olisiko heitä, kun jo vauhtiin olivat päässeet, edes kiinnostanut juustot ja suklaat kaiken sen alkoholitarjonnan keskellä.

Alkoholin kanssa ystävystyttyämme emme siis tietenkään malttaneet jäädä koko illaksi meille, vaan piti lähteä katsastamaan helsingin sunnuntai yöelämä.

Drinkkien ja tanssimisen jälkeen (Milloin viimeksi olen tanssinut baarissa?) lähdettiin Laurin kanssa kiltisti syömään kebabia (milloin viimeksi olen syönyt kebabia?)  ja kotiin nukkumaan.
Hauska ilta oli. Ensivuonna ollaankin jo puolikas viisikymppinen!

Kommentit (19)

  1. Essi
    klo 15:28

    tosi hyvännäkösiä noi drinksut! tee vaan useemmin tälläsiä bilepostauksia:)

  2. Anonymous
    klo 16:01

    hahaa, mä ainaki tulisin sun synttäreille enemmän ku mielelläni 😀 hirrmu hyvän näköset tarjoilut on ollu! 🙂

  3. Victoria
    klo 18:05

    Kuvista päätellen teillä oli oikein onnistuneet pirskeet 🙂 Myöhäiset onnittelut! p.s. Ennemminkin huippu emäntä, ruokakuvista päätellen… 😛

  4. Oc
    klo 18:08

    Essi,Totta, mulla ei hirveästi ”bilepostauksia olekkaan” Pitää ruveta käymään enemmän ulkona!Anonyymi,Hahah. Kiitos :)Victoria,Kiitoskiitos 🙂 Ruoka oli kyllä ihan hyvää (puolet unohtu ja puolet liian kylmää) muuten siis suht onnistunut!

  5. Anonymous
    klo 18:45

    hei mistä oot ostanu noi jalalliset tuikkukupit? siis noi missä on oranssit kynttilät?

  6. ayu
    klo 18:52

    Hahaha, kiitos ystäväiseni, että pienensit nuo bilekuvat kollaaseiksi (toisin kuin yanna)!<3

  7. Anonymous
    klo 19:19

    Hei millasia drinksuja teitte? Olis kiva saada ohjeita tommosia pirskeitä varten drinksuihin,ku näyttää tosi hyvältä!!:)

  8. Oc
    klo 02:40

    Anonyymi,Nyt tuli totaalinen muistikatko. En millään saa päähäni mistä ne on :(Ayu,Niin, kiitos Yanna!Anonyymi,Pidän aika yksinkertaisista kossuvissy meiningillä tehdyistä drinkeistä 😀 Näissä oli murskattua limeä. 2cl bacardi razzia 2cl vodkaa soodaa, mango melbaa ja appelsiinin siivut.

  9. Mimmu
    klo 09:57

    Ihana postaus! Tuli itsekin oikein hyvälle mielelle 🙂 Kivaa vaihtelua tällaiset bilepostaukset!

  10. Anonymous
    klo 12:43

    Kuinka pitkä oot ja paljonko painat? Sulla on kyl täydellinen vartalo ja motivoit mua laihduttamaan näitä ylipainon tuomia kiloja pois!:)

  11. yanna
    klo 12:44

    Ayu ja Oc,suksikaa kuuseen. <3

  12. Anonymous
    klo 19:02

    Oih! Todella onnistuneen näköiset juhlat – ainakin kuvien perusteella 🙂 Haluaisin kysyä sinulta erästä asiaa. Nimittäin ovatko rintasi aidot? Ei ole tarkoitus olla mikään tissi bongari, mutta olet kyllä vartaloinesi upea ilmestys 🙂

  13. Oc
    klo 19:54

    Mimmu,Täytyy useammin järjestellä illallisia 🙂 Kiitos.Anonyymi,Voi kiitos, oon vaan tämmönen luonnonoikku. Aina ollut niin pieni. 171cm ja n.49kgYanna,2 vastaan 1 :DAnonyymi,Ne oli kyllä kivat 🙂 Oon tehnyt aiheesta ihan oman postauksen, niin ohjaan sinut nyt suoraan sinne:http://oceanchild87.blogspot.com/search/label/Tissit

  14. Anonymous
    klo 21:57

    Voisitko kertoa reseptit miten valmistit kaikki ateriat? Nuo kaikki näyttää niin hyviltä! mitä ruisnappien päällä on? 🙂

  15. Oc
    klo 22:10

    Anonyymi,Tietysti. Paprikaohjeet löydät täältä:http://oceanchild87.blogspot.com/2011/02/taytetyt-paprikat.htmlSen verran poikkesin tästä reseptistä, että jätin lihaliemet pois ja tein jauhlihalle tomaattikastikkeen, niin se ei ole niin kuivaa. Lisäsin joukkoon myös fetaa.Ruisnappiohjeet ovat täällä:http://oceanchild87.blogspot.com/2011/03/synttari-paivaa.htmlLisäksi taisi olla marinoituja kasviksia. Eli porkkanoita, parsakaalia, pitkiä papuja, kesäkurpitsaa ja punasipulia. Keitin porkkanat,parsakaalin ja pavut puolikypsiksi. Tein marinadin soijasta ja hunajasta, sekä hieman valkosipulia. punasipulin leikkasin ns.puolikkaiksi renkaiksi ja upotin n esokerilla ja valkoviinietikalla maustettuun veteen ja annoin niiden olla siellä jääkaapissanpuoli tuntia. Lopuksi heitin kaikki (en sipulien sokerivettä) marinadin kanssa pannulle ja pyörittelin niitä siinä niin kauan, että kesäkurpitsat saivat vähän väriä ja kasvikset kypsyivät.Lisäksi oli salaattia, sekä broilerin ohut leikettä ruskistettuna pannulla. Maustettu suolalla,pippurilla,grillausmaustetta ym. päälle laitoin vuohenjuustoa ja annoin kypsyä loppuun uunissa.Apua tulipa pitkä selostus 😀 kysy jos oli jotain epäselvää.

  16. Edea
    klo 01:28

    Paljon onnea, itse täytin viime pe 24 😀 tänään multa kysyttiin että minkä ikäinen oon…meinasin sanoa 23, ja yllätyin että ei tsiisus mähän oon 24 😀

  17. Oc
    klo 01:53

    Edea,Voi kiitos 🙂 Mä taas vielä 23 vuotiaana luulin et oon jo 24. Ei kai sitä enää niin tarkkoja olla tässä iässä 😀

  18. Anonymous
    klo 22:00

    Onko sulle tehty jotain muita ulkonäkö korjauksia kuin rinnat? 🙂 Olet mielestäni jotenkin erinäköinen kuin nuorempana. Tai sitten vain kaunistut päivä päivältä! 🙂 Itse tahtoisin kovasti korjauttaa nenäni. Olen miettinyt asiaa jo vuosia mutta olen niin pelkuri ettei minusta taida olla siihen. Ei sinulla sattuisi olemaan tietoa hyvistä, mielellään suomalaisista plastiikkakirurgeista? Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! Aurinkoista kevään jatkoa! 🙂

  19. Oc
    klo 22:06

    Anonyymi,Minunkin mielestäni olen todella paljon erinäköinen kuin nuorena 😀 Mikä on hyvä asia, mutta, en siis ole kyllä käynyt missään muissa leikkauksissa 🙂 Ihan mielenkiinnosta, mistä tiedät miltä näytin nuorempana?En osaa valitettavasti suositella ketään suomalaista kirurgia. En oikeastaan tiedä niistä mitään. kiitos itsellesi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.