TALVIHAME

Olen tässä talvivaatteita kaapin perältä kaivaessani tajunnut, että joko olen tehnyt järkeviä ostoksia, tai sitten olen tylsä, nimittäin melkein kaikki näistä vaatteista mitä en ole nähnyt kuukausiin ovat mielestäni edelleen kivoja ja iso osa sellaisia, mitkä ovat olleet kivoja vuosi vuoden perään.

Tätä hametta kutsun talvihameekseni, koska se on paksu ja lämmin. Muistan hipelöineeni sitä Monkissa vuosi sitten pitkän tovin, miettien ostanko sen vai en. Lopulta se osoittautui hyväksi valinnaksi ja on kai sitä edelleen.  

Minä taas olen edelleen aivan jumissa. Olette ehkä huomanneet sen postaustahdistani. Joskus on vain näitä aikoja, kun ei saa itsestään mitään irti. Päässä ei pyöri mitään muuta kuin niitä aavikon puskapalleroita ja tekisi mieli kävellä päin seinää.
Ehkä menen sen sijaan kävelemään lenkin jos raitis ilma auttaisi herättämään minut tästä nukkuvasta muumilaaksostani.
Toivottavasti teidän viikkonne on alkanut pirteämmin 🙂

 

 

Paita – Gt
Hame – Monki
Laukku – Marc by Marc Jacobs
Kengät – HM

Kommentit (15)

 1. Kissis
  klo 13:41

  En kyllä tiedä, miksi edes kerron tätä, mutta näin viime yönä unta, että miehesi Lauri kertoi mulle että mulla on PARTA. Loppuyö menikin siinä unessa panikoidessani asiaa.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 14:24

   HAHAHA 😀 Lauri kerran sanoi minullekin, että minulla on parta (valitettavasti ihan hereillä). Ihan ihme mies!

 2. Essi
  klo 17:10

  Minunkin mies sanoi kerran, että sulla on kiva parta 😀 Nice..

 3. Essi
  klo 17:11

  Haha ehdinkin lähettää jo tuon edellisen,,oli vaan pakko ottaa osaa partakeskusteluun :=D Mutta niin pääasiaan,jälleen kerran ihania kuvia ja ihana sinä! <3

  1. Kissis
   klo 21:03

   Kamalaa. Ja siinä unessa mulla tosiaan OLI parta. Ja etsin monesta kaupasta jotain sheivausvälinettä ja kaikki oli loppuunmyyty. Hirveä uni.

   Niin, ja en muuten mitenkään yleensä näe unia muiden miehistä, tämäkin vain siitä syystä (olettaisin), että näin Laurin jossain instagram-kuvassa ennen nukahtamistani.

 4. Nimetön
  klo 21:17

  Ihana asu! Ja saanko kysyä kuinka pitkä olet?:)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:55

   n.170 (näytän kuulemma kyllä lyhyemmältä :D)

 5. Rr
  klo 00:07

  Moikka! Oon keikkunu jo hyvän tovin sun lukijana, kommentoimatta koskaan mitään, nyt olis kait jo aika.. 🙂

  Älä turhaan pode huonoa omatuntoa jos teksti ei aina luista. Onnistut kuitenkin kirjoittamaan jokaisen postauksen niin, että ainakin minä jään aina ihailemaan miten taitava kirjoittaja olet, vaikka teksti ei olisikaan täynnä bloggaajabrunsseja ja pressitilaisuuksia 😉 ja uskon että se vetää monet muutkin lukijat tänne, sillä ainakin minuun tämmöset arkiset asiat höystettynä aivan mahtavalla huumorilla kolahtaa!

  Sua kehutaan aina jumalaisen kauniiksi ja olen täysin samaa mieltä! Mutta se mikä tekee sinusta erityisen kauniin, on susta huokuva sisäinen kauneus ja mahtava asenne elämään 🙂

  Ihanaa syksyä sulle!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 11:41

   <3 <3 <3
   Paljon sydämiä, kun en keksi muutenkaan miten kiittäisin 🙂

   Ja voi ei, ei bloggaajabrunsseja ja pressitilaisuuksia – ne on tosiaan yleensä niitä tylsimpiä 😀

   Kiitos vielä kerran ja ihanaa syksyä myös sinne.

  2. Titta
   klo 10:56

   Ei nyt ehkä jumalaisen kaunis, mutta kaunis nainen ja ihana kivan mielen blogi!

 6. heidi
  klo 00:59

  miks ei voi selaa vanhoja postauksia entisestä blogi osoitteesta 🙁

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 11:44

   Kaikki vanhat postaukseni ovat kyllä täällä MyCosmossa. Arkistoja ei ole vielä sivupalkissa, mutta ne ovat tulossa kyllä 🙂 Sillä aikaa vanhoja postauksia voi etsiä hakukentästä (sivun vasen ylälaita, tai käydä selaamassa sivun ihan alhaalta löytyvistä numeroituja sivuja taaksepäin).

 7. Jasminanna
  klo 20:00

  Hassua, mutta klikkasin itseni juuri tähän lukemattomaan postaukseen jossa huolehdit postaamattomuutta,kun mielessäni on että kerorn kuinka kivaa on kun oot postannut useammin, ainakin mun mielestä kun oot muuttanut mycosmoon. Joten jos aikaisemmin suhtauduin neutraalisti blogin muuttoon, suhtautuminen on nyt positiivista! olipas sekava ja pitkä lause… No kiitos kivasta blogista ja onnea upeesta työstä! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:08

   Ihana kuulla 🙂 MyCosmo on kyllä antanut ihan uutta draivia tähän ja kiva kuulla, että se näkyy 🙂
   Jotenkin vaan ollut ideoita tulvillaan koko pää ja sitten kun ei yhtäkkiä (viikonloppuna) ollutkaan niin kai ihan huolestuin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.