Toinen voitto ♥

Istuskelen tässä sohvalla keskellä kaaosta. Vaatekasoja on kiireessä kertynyt kaikkialle, korkkarit on pöydällä, kahvikuppeja, kasseja, laatikoita, meikkejä! Matkalaukku ammottaa tyhjyyttään lattialla, Parisiin on lähtö aikaisin aamulla, mutta en ole ehtinyt pakata.

Ei paljoa haittaa. Kaiken kaaoksen keskellä kököttää kaksi palkintotaulua, Långvikin lahjakortti, upea Olympuksen kamera ja kukkia.
Kuka voisikaan olla iloisempi.

 

Eilen tuli voitto myös Indiedaysin awardseista ja teidän äänienne perusteella! En tiedä pitäisikö minun hukuttaa tämä postaus kiitoksiin vai koittaa vain kertoa muutamalla sanalla, että olen aivan tajuttoman iloinen! Miten sen nyt voi muotoilla sanoiksi kun on vähän hämillään kahdesta peräkkäisestä voitosta ja tietää että ei olisi ollut missään edes ehdolla ilman teitä siellä ruudun toisella puolella.
Isoin kiitos kuuluu teille.
 

Minun pitää kirjoittaa vielä kunnon awards postaus kun olen saanut ajatukseni kasaan ja kerättyä niitä kunnon kuviakin jostain. Koitan kai silloin kiittää vielä uudestaan 🙂 

Nyt tämän onnellisen neidin pitäisi tunkea pää tuonne vaatekaappiin ja koittaa saada sisältöä matkalaukkuun. 
Kirjoittelen seuraavan kerran sitten toivottavasti aurinkoisesta Pariisista! 

 

Iso kiitos vielä 

 

 

Kuvat: Indiedays

Kommentit (17)

 1. Nimetön
  klo 23:05

  ONNEA! Olet kyllä voittosi ansainnutkin 🙂 Ihanaa Pariisin lomaa!

 2. ida
  klo 23:41

  Hei Julia! Ollaan poikaystävän kanssa suunnittelemassa pääsiäislomalle jotain hotelli/kylpyläviikonloppua ja minulle tuli mieleen jostain tuo Långvikin kylpylä ja muistaakseni olet siellä joskus ollut, joten kysyisinkin että millainen paikka se on mielestäsi? Äsken selaillessani paikan nettisivuja, en oikeen löytänyt minkäänlaista hinnastoa, joten osaatko sanoa minkä hintaluokan kylpylä on kyseessä? Suuri kiitos jo etukäteen 🙂 Otan mielipiteitä vastaan ilomielen myös muilta, joilla on kokemusta kyseisestä paikasta tai jostain muusta ihanasta kylpylästä!

 3. Nimetön
  klo 07:00

  Onnea kovasti – molemmat voitot tuli kyllä ihan oikeeseen osoitteeseen! 🙂

 4. Miaminttu
  klo 09:28

  Jjjjeeeeee! En olisi kyllä suonutkaan voittoja kellekään muulle! <3 Kiitos, kun pidät tätä blogia. Tämä on vaan niin mahtava! Aina ensimmäisenä kirjanmerkeissäni, vaikka muut vaihtelevat järjestystä. Tämä pitää vain saada tsekata ekana, kun mukissa oleva kaakao-cappuccino on vielä tarpeeksi kuumaa 🙂 Hurjasti onnea molemmista voitoista 🙂

 5. Mrs T
  klo 09:46

  Ihan mahtavaa, MUN suosikkiblogi voitti ja kaksi kertaa, vähän kun ois itekin voittanut jotain 😉

  Suurensuuret onnittelut ansaitusta voitosta!

 6. Linda
  klo 12:35

  Paljon onnea voitoista! Olet niin ansainnut molemmat!:)
  Tämä ei liity postaukseen, mutta osaisitko kertoa mitä voisin tehdä, kun voitin erään Cosmon kilpailun instagramissa reilu pari viikkoa sitten ja he pyysivät minua ottamaan sähköpostitse yhteyttä, mutta he eivät ole vastanneet minulle. Kiitos paljon, jos osaat auttaa! 🙂

 7. Hehkuu
  klo 12:36

  Onnea voitosta! Asia, josta tulin tänne kertomaan, on kiitokset vinkistä Vichyn dermablend meikkivoiteeseen. Oon kärsinyt e-pillereiden lopettamisen takia tosi huonosta ihon kunnosta. Toi meikkivoide on pelastus, avain täydellistä! Muistan nähneeni sen tatuioidun miehen meikkaus-mainoksen, mutta tuotteen olin unohtanut kokonaan. Kiitos vinkistä!

 8. Nimetön
  klo 12:36

  Onneksi olkoon! Olet kyllä ansainnut voittosi. :)Ja mukavaa Pariisin matkaa!

 9. mirde
  klo 15:59

  Voi onneksi olkoon Julia! En yleensä äänestele ketään yhtään missään, mutta sinua äänestin tänäkin vuonna. Olet minusta ehdottomasti ansainnut voiton. 🙂 Ihana blogi (paras) ja olet ihana persoona kerta kaikkiaan!

 10. Aino
  klo 16:26

  Oliko tää se fotogeneettisin? 🙂 Paljon onnea tästäkin, oot tänkin ansainnut! <3 Hyvää lomaa!

 11. Mari
  klo 18:44

  Olet Julia voittosi ansainnut. Luen blogeja enemmän ja vähemmän, mutta on vaan yksi blogi, johon palaan aina silloinkin kun aika on tiukilla, elämä kolhii, tai sen mahtavuudet vievät mennessään. Ja se on sun blogisi. Sulla on täysin ainutlaatuinen tapa kirjottaa asiasta kuin asiasta, tai sen vierestä ja onnistut aina lumoamaan lukijan. Kiitos kun kirjoitat meille. Ja paljon onnea voitoista!

 12. Sonja
  klo 20:04

  Aivan oikealle ihmiselle meni molemmat voitot! Paljon onnea! 🙂

 13. Piu
  klo 20:08

  Happy for you! 🙂

 14. JULIA Toivola Kirjoittaja
  klo 23:57

  KIITOS kaikille hurjasti ihanat. <3
  Täällä Pariisissa nettiongelmia (ylläri) mutta vastailen heti kaikille kun vain pystyn 🙂 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:36

   En usko, että niitä on muokattu 😀 Kuvissa voi usein näyttää raajat vähän väliä ties miten kummallisilta kun valo voi tehdä temppujaan jne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.