Tommy Hilfiger MONDAY

Yksi suosikki farkkupaidoistani on poikaystävältäni osa-aikaiseen lainaan lunastettu miesten Tommy Hilfigerin paita. Myönnettäköön, että se saattaa olla minulle hieman iso, mutta tiedättekö kun kerran jo pääsin sen makuun, ei omat ryppyiset vastaavat denim paidat enää näyttäneetkään miltään sen rinnalla.

Niinpä tuo denim silmissäni kiiluen ja muutenkin tulevasta illasta innosta hihkuen suuntasin viime maanantaina Mikonkadun Tommy Hilfigerin liikkeeseen. Meillä oli luvassa ihana ilta; Tommy Hilfigerin spring15 muotinäytös suorana liikkeeseen pystytetyltä screeniltä, ihania blogikollegoita, Tommy Hilfigerin syksyn vaatteiden hypistelyä ja illallista Brondassa.

Ja löysin kuin löysinkin liikkeestä sopivan paidan! Se on toki kevyempää kangasta ja varmaan kymmentä kokoa pienempi, mutta se on juuri sellainen mitä olen etsinyt. Ehkä etsiskelen jatkossakin vastaavia paitoja suoraan sieltä liikkeestä enkä poikaystävän vaatekaapista. Näytti nimittäin Tommy Hilfigerin tuleva kevään mallistokin aivan mahtavalta muotinäytöksessä.

 

Ilta jatkui illallisella pitkän kaavan mukaan Brondassa (yhtä pitkässä pöydässä) ja vaikka olen syönyt siellä jo muutaman kerran, tämä oli ehdottomasti niistä se parhain. Menu Esplanad nimittäin sisälsi herkkuja toisensa perään, vaikkakin pakko myöntää, että eniten pidin alkuruuista ja keittiön tervehdyksistä. Sekä tiramisusta! Voi luoja, minulle osattiinkin jo etukäteen kertoa sen vievän kielen mennessään ja niinhän se vei. Ja tämä kieli ei ole todellakaan ennen lähtenyt yhdenkään tiramisun matkaan.


Loistava maanantai, kiva porukka! Kiitos vielä ihanasta seurasta Marianna, Aino, Mona, Anna, Hanna, Kira, Piia, Jenni ja Marsaanan Tytti, Sekä Tommy Hilfigerin jengi.  

 

Henkilökuvat: Kira Kosonen

Kommentit (6)

  1. JULIA Toivola
   klo 17:36

   :):)

 1. Linda Kirjoittaja
  klo 16:32

  Bongasin sut tänään norssin koulun vierestä lenkiltä! 🙂 en kehdannut moikata kun sulla tais olla kuulokkeet korvissa

  1. JULIA Toivola
   klo 17:38

   hehe, joo nopea aamulenkki venyi vahingossa parin tunnin päämäärättömäksi kävelylenkiksi ja tosiaan siellä norssin edessäkin kipitin kuulokkeet päässä jossain vaiheessa 🙂 Hyvin bongattu!

 2. Kate Kirjoittaja
  klo 21:01

  Olet tosi kiva bloggaaja ja sulla tosi kiva blogi 🙂 ja tosi kiva että sulla on silti ns. jalat maassa vaikka bloggaajaa ootkin 🙂 se medley takki näyttää sulla tosi hyvältä, tilasin itselle saman ja tänään saapui ja näytin aika rumalyta siinä :/ mutta jospas sen saisin jotenkin yhistettyä takki on niin kaunis! ja ihastuin siihen heti kun näin sen blogissa mutta oli vara ostaa vasta nyt kun se oli alessa reilu 30

  1. JULIA Toivola
   klo 22:35

   Hei, ihana kuulla – kiitos 🙂
   Ja voi ei, olen varma että takki on upea päälläsi Sitä vaan näkee itsensä aina niin kriittisin silmin 🙂 Kivan alennuksen ainakin sait. Nyt vain siis käyttämään sitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.