Treenikalenteri

Ihan loistavaa miten moni on jo mukana Cosmon bootcampissa. Tässä väkisinkin innostuu! Eilenkin meinasin skipata salin, mutta arvatkaa mitä tein? Menin Cosmon Bodylicious sivuille tsemppaamaan itseäni. Se toimi ja salin jälkeen oli taas energiaa puuhata loppuilta kotiaskareiden parissa.
Juuri tästä pidän urheilussa. Sen tuomasta energiasta ja fiiliksestä.

 

Minulle muuten jäi hetkeksi Laurin ja minun pakaratreenikalenterin jälkeen tavaksi kirjata treenejä ylös. Se jotenkin auttoi. En kyllä tosiaan tiedä miksi, itseähän varten tässä liikutaan eikä mitään seinäkalenteria, mutta kai sen laiskottelun enemmän huomaa, kun on siellä jossain vihossa/jääkaapin seinässä/kalenterissa päivät ihan tyhjiä.

 

Katsotaanpa:

Hyvä yritys laittaa pienempää treenimäärää paperilappusen piikkiin, mutta minulle se toimii. Paperilappu-tsemppi.

 

Siksi ajattelinkin ottaa omaksi bootcamp tavoitteekseni jatkaa treenejä tällä tsempillä ja koittaa pitää alkuvuoden draivia yllä – viime vuoden loppupuolella kävin nimittäin vain salilla ja sielläkin melko satunnaisesti. Tuntui ettei ollut energiaa mihinkään.

 

Eli, nyt kaikki nopeasti mukaan bootcamp haasteeseen. Siitä ei ole sinulle kuin hyötyä! 🙂 Enemmän tietoa bootcampista löytyy TÄÄLTÄ.

Kommentit (6)

 1. Nimetön
  klo 21:14

  Jeee hyvä Julle! <3

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:32

   Jee, katotaan vaan millanen parin viikon tauko Balin reissun ajaksi tulee, mutta onpahan sitten energiaa taas (toivottavasti) riehua tuolla salilla 🙂

 2. lulu
  klo 09:25

  Hei ootko jossain postauksessa kertonu enemmän tosta hot yogasta? Oot nöemmä nyt paljon siellä käyny ni ois kiva kuulla millasta se on 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:33

   En ole vielä, mutta on ollut kokoajan tekeillä 🙂 Pian siis toivottavasti tulee Joogasta juttua!

 3. Katja
  klo 16:32

  Onnea ja tsempii treeneihiin. 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:21

   Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.