TYÖMAA KAUNIIN HYMYN TAKANA


Kaupallinen yhteistyö Pepsodent*

 

Hampaani ovat pienestä pitäen tuottaneet minulle ongelmia. Muistan vieläkin kuinka puristin pehmolelukoiraani Kappaa hammaslääkärin tuolissa pienet rystyset valkoisina jälleen uuden reiän takia. Puudutusta ei tuohon aikaan juuri jaeltu, kipu oli vain siedettävä. Käynnin jälkeen saatiin tarra ja trauma.

Reikien tulo onneksi loppui aikanaan, mutta aikuisena tilalle tuli vihlontaa ja ientulehduksia. En ole koskaan voinut kuvitellakaan käyväni esim. Valkaisemassa hampaitani koska vihlonnan pelko on niin kova.
Onneksi hampaani ovat suht vaaleat luonnostaan ja ylläpitääkseni niiden vaaleutta käytän valkaisevia hammastahnoja. Näiden hammastahnojen kohdalla olen tosin ollut aina tarkka. En halua tahnaa, mikä voi olla haitallinen hampaalle tai sen kiillepinnalle. Nykypäivänä valkaisevat hammastahnat ovat onneksi turvallisia ja esim. Uudessa Pesodent White Now CC valkaisevassa hammastahnassa on kiillettä vahvistavien mineraalien ansiosta hoitava koostumus.
Sopii minulle, varsinkin kun tämän lisäksi Pepsodent White Now valkaisee, poistaa hampaan pinnallisia tahroja ja värjäytymiä, ehkäisee sinkin ansiosta ientulehduksia, eikä sen valkaiseva ominaisuus sisällä kiillettä hankaavia ainesosia ja on täysin turvallinen päivittäisessä käytössä. Lue lisää TÄÄLTÄ.
Plussaa siitä, että hammastahnan väri ei ole niin sininen, eikä se tahraa samalla tavalla lavuaaria. Haha, tärkeä pointti, mutta kuka tykkäisi hangata pois niitä (poikaystävältä jääneitä) litistyneen smurffin näköisiä kuivia klönttejä lavuaarista.
(Sininen väri on hammastahnassa sen takia, että sininen pigmentti antaa valkoisuuden vaikutelman ja sen ansiosta saat välittömästi valkoisemmat hampaat).

 

Jep. Kokonainen postaus hammastahnasta, mutta kun on ollut hammaslääkärin tuolissa pienestä pitäen monta tuntia porattavana ja paikkailtavana, niin suunhoidosta löytyy kyllä juttua!

Nykypäivänä kun kauneus on kasvava trendi myös suunhoidossa uskoisin, että kaikenlaisia valkaisutarinoita ja oikomishoitoja on monia ja ehkä teitä kiinnostaisi kuulla myös kokemukseni laminaateista ja hammashionnasta? Niistäki riittää tarinoita, nimittäin hampaani eivät ole aina olleet näin suorat. Tämä suu on ollut sellainen työmaa että kaikenlaista on tullut kokeiltua.

Kommentit (8)

 1. Miiia
  klo 20:11

  Moikka! Mua kiinnostaisi ainakin kovasti kuulla sun kokemuksia oikomishoidoista tai muista toimenpiteistä mitä olet kokeillut 🙂 Itse olen harkinnut oikomishoitoja tms, että saisi omat hampaat kuntoon. Hinta hoitoihin on kuitenkin niin suuri, että täytyy tässä hieman säästää ensin. Kokemuksia näistä olisi siis ehdottomasti mukava lueskella!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 08:05

   Hei:) Silloin kun lähdin työstämään hammasriviäni suoraksi ei ollut vielä mitään invisible rautoja ym. Oli vain normitaudat ha laminaatit, joten lähdin laminaatteihin koska olivat hieman halvemmat ja nopeammat. Niistä tuli kuitenkin lopulta niin tönköt että myöhemmin vielä uusin ne. Nyt ne on hyvät, mutta tuplarahathan tähän meni 😂 Eli jos nyt saisin päättää, olisi ehkä kannattanut suoraan vain oikoa 🙈

   1. Anomuumi
    klo 16:26

    Niin, siks mä ihmettelenkin tätä postausta…eihän valkaisevat hammastahnat laminaatteihin tehoa 😀 ja samaa mieltä, myös laminaatit hampaissani, voi kun olisin oikonut…

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
     klo 16:41

     Ei niin, mutta laminaatit on vain miutamassa hampaassa ja sitä suuremmalla syyllä yritän pitää muut yhtä valkoisina 😂🙈

 2. Vierailija
  klo 01:24

  Mistä sinun makuuhuoneen lamppu joka on yöpöydällä? Musta, marmori alusta…

 3. Sarkku
  klo 11:03

  Hei,
  Mulla hammaslääkäri sanoi, että valkaisuun ei nimenomaan kannata käyttää noita ns. markettitahnoja, koska juuri ne sisältää hankaavia ainesosia, jotka mm. vaurioittavat hampaan kiillettä. Suositteli ainoastaan Yotuelia, jota saa mm. apteekista.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:40

   Tämän uuden hammastahnan juurikin ei pitäisi sisältää hankaavia ainesosia, mutta aika moni muu tahna varamastikin sisältää ja siksi kannattaa olla tarkkana minkä valkaisevan tahnan ostaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.