Urheiluvaate tilanne

On melko hyvä. En ole käyttänyt HM:n legginssejä n. kahteen viikkoon, enkä enää käytä.
Crossfit kampanjan myötä sain lahjakortin Intersporttiin ja huomasin urheiluvaate shoppailun olevan vaikeaa (mikä ei kuitenkaan sulje pois sitä etteikö se kivaa olisi ollut. Päinvastoin!) En vain tiedä urheiluvaatteista.. mitään.

Dri-Fit –materiaali, flatlock-saumat, ColdGear, vesipullopilli, diipadapa. Onneksi kerrankin pystyi heittäytyä kunnolla värien vietäviksi ja nappailla sitä kivaa pinkkä sieltä ja noita suloisia pastilleja tuolta. (tämähän siis ilmenee kuvien kokomustasta asustani).

Jokatapauksessa erityisen tyytyväinen olen tuohon Niken huppariin. Se on aivan mielettömän ihanan tuntuinen päällä. Hyvä lenkkeilyssä ja pidän sitä myös salilla ennen kuin lämpenen. Meidän salilla on kylmä. Toinen mahtavuus on nuo housut (Nike legend tight fit)– tiukat, mutta ei purista. Ne vaan on siinä ja tuntuu hyviltä. tai itse asiassa ne ei tunnu miltään.
Perus toppeihin valitsin sitten niitä värejä ja juomapullonkin otin haalean vaaleanpunaisena. Siinä on juuri se pilli. Ei vuoda naamalle, niin kuin kaikilla juomapulloilla on tapana.
Lisäksi olen tietysti erityisen tyytyväinen jo pari kuukautta minua palvelleisiin Reebokin lenkkareihin. Ne on huippuhyvät.
Ei tässä ole kai muuta. Iso kasa treenivaate sydämiä vain. Heippa.

Kommentit (19)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:20

   No, mutta kiitos! Itse näen vain rasvaisen tukan ja hikisen naaman 😀

 1. Kiasa
  klo 20:18

  Kivoja urheiluvaatteita! Mistä hommasit ne harmaat trikoot, mitkä sinulla oli päällä Crossfit -treeneissä? Vai oliko ne ihan H&M -kamaa. Ne oli kivan näköiset ja haluaisin itse myös harmaat trikoot!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:21

   Ne on Reebokin 🙂

 2. Mirre
  klo 20:56

  Täytys varmaan kanssa panostaa vähä laatuun eikä ostella niitä Hennesin halvimpia salivaatteita 😀 Toistaseks oon kyllä pärjänny niillä, mutta on noi Nikenki vaatteet varmaan huomattavasti mukavempia päällä!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:22

   Mullahan ei ollut edes niitä hennesin urheiluvaatteita, vaan hennesin kalsareita ja perus oloasuja 😀

 3. Tiia
  klo 23:22

  Urheiluvaatteita on kiva ostella ja itsekin tykkään niissä vähän revitellä värien kanssa 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:23

   Pitää revitellä, se piristää 🙂

 4. Mitää
  klo 00:20

  Siis häh, mikä juomapullopilli, en tajua 🙁 onkse jotenkin erityisesti treeneihin suunniteltu?

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:27

   😀 Siis siinä on sellainen pilli mistä voi pillin tavoin imeaä, tai sitten jos sitä kallistaa niin voi myös perus tavallisella tavalla ”kaataa” suuhun vettä. Tykkään tuosta pillistä juuri siksi että ei tarvitse kaataa, kun aina jostain valuu naamaan vettä siinä samassa. (olipas huonosti selitetty :D)

 5. JV
  klo 02:58

  Onhan se ihan eri treenata kunnon vaatteissa jotka ”toimii”. Veikkaan että oot jotakin infoa saanu treenivaatteista(?), mutta jos et niin kannattaa kysyä myyjältä apua 🙂 Jo se muutama minuutti myyjän kanssa valasee paljon. Ite sain paljon hyvää tietoa esim. urheiluliivien valinnassa ja siitä mitä eroja eri vaatemalleissa on. Eipä tämän jälkeen oo tullu mieleenkään jatkaa esim. hennesin trikoilla 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:28

   Urheiluliivien kanssa olen myös pyytänyt apua. Ne nyt itsekseni ostaisin ihan metsään. Sama kengissä 🙂

 6. Maria
  klo 07:56

  Nuo Niken legendit ovat parhaat jumppa(ja vapaa-ajan)-trikoot IKINÄ. Omistan kahdet, yhdet kotilöllöilyyn ja yhdet sitten ihan tositoimiin 😀 Ja kangas ei ole mennyt miksikään monista pesuista ja jatkuvasta käytöstä huolimatta.

  Voi että toivon kovasti, että pukinkontista löytyisi tänä vuonna tuo juomapullo, koiranpentu söi puolivuotta sitten kaikki omat juomapulloni kelvottomiksi (miten se riiviö oppikin avaan jumppakassin vetoketjun..). Siitä asti olen painellut menemään 0,5l vichypullolla, se ei ole millään tavalla ollut toimiva ratkaisu. Kulkeehan siinä vesi mukana, mutta siihen se jääkin.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:29

   oi, kiva kuulla ettei ole kulunut 🙂 haha, pitäisi varmaan itsekin ostaa toiset ihan vaan oleiluun. On ne kyllä mukavat!

   Toivottavasti pukki tuo juomapullon 🙂

 7. S
  klo 15:27

  Pitäisi kyllä alkaa panostamaan kunnon treenivaatteisiin. Salilla käyntikin tuntuisi varmasti mukavammalle, kun olisi kivat varusteet. 😀

  http://1beautybox.blogspot.fi/

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:30

   Niin se tosiaan menee 🙂

 8. Niina
  klo 16:38

  Ei kettu sun kroppaa! HUH HUH. Mistä noita saa 😀

  nimimerkillä sipsiä mässytellessä..

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:32

   Apua 😀 Kiitos.

   p.s pellillinen joulutorttuja uunissa 😀

 9. V
  klo 19:16

  Ihana huppari! Onko sekin Intersportista ja tiedätkö, voiko sitä tilata netistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.