UUSI LIIKE! Object collectors item

OBJECT COLLECTORS ITEM avajaiset 4.4.2014 Aleksanterinkatu 15.

Juuri eilen haahuillessani kaupungilla, mietin miten piristävää olisi saada keskustaan jokin täysin uusi kauppa. Vaatekauppa.
Parin tunnin melko turhan tarpomisen ja yhden kahdeksan euroa maksavan raitapaidan jälkeen ollessani takaisin kotona ja tuijotellessani sähköpostejani, näin ensimmäisenä OBJECT & COLLECTORS ITEM sähköpostiviestin. Bestsellerin ja Cosmopolitanin kampanja. Tässä olisin mielelläni mukana!

 

Konsepti ja liike on minullekin ihan uunituore uutinen, ja olenkin tästä aika innoissni. Kyse on siis Bestsellerin (vaatevalmistaja, jonka merkkejä ovat mm. Vero Moda, Only, Vila, Pieces, Jack & Jones, Selected jne) tuoma liikeidea ja periaatteessa idea liikkeellä on se, että se toimii vähän niin kuin ”koelaboratoriona”. Liikkeeseen tuodaan pieniä valikoituja eriä kaikilta Bestsellerin brändeiltä, sekä brändien alabrändeiltä – näin päästään helposti testaamaan uusien brändien ja trendien soveltuvuutta suomen markkinoille, sekä takaamaan kuluttajalle liikkeen valikoiman olevan jatkuvasti uniikki ja uusiutuva.  

Mielestäni tämä jo pelkästään kuulosti hyvältä, mutta myös se, että tuttujen merkkien ohella saadaan nähdä tässä liikkeessä myös uusia brändejä, esimerkiksi minun silmääni kovasti miellyttävä ja vähän streetimpi naistenvaatebrändi Y.A.S

Tässä muutama suosikkini.

 

Avajaiset on jo ihan oven takana – ensimmäinen OBJECT & COLLECTORS ITEM -multibrändiliike avataan jo 4.4.2014 Helsingin keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 15.

Liiketila on kooltaan 500m2, eli ei ihan mikään pieni pulju. Veikkaan, että sinne mahtuu ihan hyvin avajaispäivänäkin bongailemaan tarjouksia ja tutustumaan tuotteisiin yksi jos toinenkin.

Tässä muutamia mielestäni hyviä avajaistarjouksia (erityisesti tuo nahkatakki).

 

Paikanpäällä avajaispäivänä 4.4 klo 13-17 olen muuten myös minä ja enemmän kuin mielellään saakin tulla myös minua sinne moikkaamaan jos paikanpäälle eksyy 🙂

 

Toivottavasti nähdään perjantaina! 

 

 


*Yhteistyössä Bestsellerin kanssa*