Vapaapäivä.

Sateiset vapaapäivät ovat kuin luotuja tylsien asioiden hoitamiseen.
Kiitos matalapaineen, kykenin viimein hoitamaan pankkiasiani, lääkärikäynnit, autonkorjaukset, puhelut, postin, siivouksen, laskupinon ja aikaa riitti jopa Ikeaan- se ei tietenkään kuulu tylsiin asioihin.
Halvat hodarit ja halli täynnä krääsää = taivas.
Kiitos tosin vaan Yanna, kun kerroit hodareihin olevan nykyään tarjolla myös majoneesia. No, eipä ollut ainakaan Vantaan Ikeassa. 
Melkein itkin.
 

Uusi, uudistunut Ikea!
 
Samperin peili.
Lohdutuspalkintona onneksi löysin tämän peilin. Se oli mallikappale ja alennettu 12 euroon. Toisaalta tarkemmin mietittynä en ole varma oliko se hyvä palkinto, vaiko silkkaa vittuilua. (anteeksi kielenkäyttöni)
Ostin nimittäin tismalleen saman peilin viime Ikea reissultani 70 eurolla.
 

Kommentit (8)

 1. Anonymous
  klo 08:38

  Voisitko kertoa miten teet tuon kampauksen?

 2. AnsQ
  klo 09:01

  Siis näänkö väärin, vai onko tuo peili oikeesti pirun iso? 😀

 3. Julia
  klo 13:40

  Anonyymi, Hyvä idea. Voin tehdä siitä postauksen :)AnsQ,On se aika iso kyllä. Veikkaisin jotain 160 pitkä ja metrin leveä.

 4. YANNA
  klo 16:31

  Voi saakeli peili 12e oon todella kade, silkkaa vittuilua mun mielestä 😀 JA ENS KERRALLA SITTEN ESPOON IKEAAN!!! Siellä sitä majoo on ainakin. Voin kuvitella pettymyksen määrää! Huhu!

 5. Anonymous
  klo 18:26

  Kiitos mukavasta blogista, sulla on viihdyttävä tyyli kirjoittaa, jaksais helposti lukea pidempiäkin postauksia 🙂 Olisin sellaista kysäissyt vielä, että minkälainen hintataso Kaunasissa oli noin shoppailun näkökulmasta? 🙂 Ollaan miehekkään kanssa suuntaamassa sinne parin vkon päästä. Missä hotellissa yövyit? Kiitoksia! :)- Maarit

 6. Anonymous
  klo 18:32

  Moikka! Tää nyt ei liity aiheeseen, mut voitko suositella jotain hyvää tatskamestaa Helsingissä? Sulla on viihdyttävä ja erilainen blogi, hassulla huumorilla höystettynä ;)-Yassu

 7. outside?
  klo 18:46

  Onko poikaystäväsi siinä Maria Veitolan talkshowssa? 🙂

 8. Julia
  klo 19:56

  Yanna,Niin oli!Jep, ehdottomasti Espoooseen.Maarit,Hintataso ainakin ostoskeskuksessa oli samaa luokkaa kuin suomessa. Ruoka ja juoma hieman halvempaa, mutta ei siellä mitenkään kovin halvalla pääse. Yövyin Europe Royale hotellissa.Kiva kuulla, että pidät 🙂 Kirjoittaisin mielelläni pidempiäkin juttuja, mutta harvemmin juttua riittää 😀 Yassu,Legacy Punavuoressa. Siellä on ammattitaitosta porukkaa :)Kiitos paljon.Outside,Joskus välillä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.