View

 

 

 En varmaan ikinä totu tähän näköalaan. Jättimäisten vuorien juurelle rakennettu kaupunki. Hyvin absurdi paikka muutenkin- kuin sekasotku. Rikasta, köyhää, uutta, vanhaa, mustaa ja valkoista. Jopa ilma on sekava, välillä on niin kuuma, että kärähdät sekunnissa, mutta jos tuulee (ja täällä tuulee paljon) tulee niin viileä, että tarvitset takin. Hassua.

Tähän asti meillä on ollut yli odotuksien hauskaa. Ruoka on mielettömän hyvää, Ystäväni kuskailevat meitä paikasta toiseen ja on niin paljon nähtävää. Nytkin pitää rientää tuonne jonnekkin. Aijon ajaa skootterilla.

Kommentit (17)

 1. Essi
  klo 17:50

  ihana tuo eka kuva teistä!:)

 2. Cherry
  klo 18:36

  Huhhuh, aika mielettömän maisemat!! Onnentyttö! 🙂

 3. puuliska
  klo 18:52

  Oi herranen aika mitkä maisemat! Pienenpieni kateudenpoikanenhan tässä ihan nousee ilmoille tämmösiä kuvia katsellessa 😀 Onneksi joulupukki on pikkasen vihjaillut, että lentolipun muotoinen paketti saattaapi löytyä lahjaläjästä 😉 olis kyllä huippua eikä muuta sitten tarviskaan! Ja ihan btw, oot niin hirmu kaunis ja rakastan sun tyyliä kirjottaa ! Ei täältä VESIsateen keskeltä voi muuta sanoa kun että nauttikaa ihmeessä nyt meidän viiden miljoonan onnettoman edestä! haha 😀

 4. Kissaämmä!
  klo 18:53

  Kapkaupunki on mahtava. <3

 5. Sarpukka
  klo 19:08

  Ei tähän muuta voi sanoa, kun että oon KADE. Tuollaisissa maisemissa itsekin mielellään viettäisi joulun…

 6. Tytto
  klo 19:24

  Ah, mitkä maisemat! Tutut sellaiset 🙂 Cape Town on kyllä yksi mahtavimmista paikoista, missä oon ikinä käynyt. Lisää kuvia! 😀 Ootteko ehtineet jo viinitiloilla käymään? Table Mountain on muuten ihana auringonlaskun aikaan. ..

 7. nightatvogue.com
  klo 19:42

  Näyttää kauniilta!

 8. Ayu
  klo 20:31

  MÄKIN HALUAN SINNE!

 9. Julia
  klo 20:33

  <3 <3 <3

 10. Anonymous
  klo 22:38

  Upeet maisemat! Katsoin ensin että oot päässyt Pitbullin kans samaan kuvaan

 11. Anonymous
  klo 23:28

  Laurilla on rumat vaatteet.

 12. Anonymous
  klo 00:20

  Moikka!Kysyisin hampaistasi; ovatko ne ihan ”aidot” vai oletko laitattanut kuoret omien hampaittesi päälle? Katsos olen itse pitkään miettinyt että menen hammaslääkäriin korjauttaa pari hammasta (lue: kuoret niihin)!

 13. Tina
  klo 00:39

  Voi mitä maisemia! Nyt alkoi kyllä harmittaa ettei tullut napattua kiikarissa ollutta äkkilähtöä pois täältä harmaudesta..Löysin sun blogin muutama päivä sitten ja jäin niin kamalasti koukkuun että tuli heti luettua pitkästi taaksepäinkin noita postauksia 😀 Olet hirmu kaunis ja tykästyin sun tyyliin kovasti, sekä pukeutumisessa että siinä miten kirjoitat!

 14. Anonymous
  klo 03:06

  Ikävä tulee noita maisemia. Itse kävin Namibiasta pikavisiitillä Cape Townissa viime keväänä ja harmikseni paljon jäi nähtävää. Simon`s townin pingviinit, table mountain, haisukellus (false bay) ja surffaus tuli koettua. Tämä on paikka mihin täytyy palata. Ihanaa joulua Julia sinulle, nauti Cape Townin sykkeestä:)terveisin, Lotta

 15. Tessa
  klo 07:41

  Wou, kuulostaa upealta. Toistaiseksi Etelä-Afrikka ei ole ollut matkakohdelistalla kovin korkealla, mutta ehkä joskus…

 16. karoliina
  klo 10:20

  Ihania maisemia kaikissa kuvissa! Ota kaikki irti lomasta =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.