Vihreä viikko

Enkä nyt puhu ympäristösuojelusta, tai kääntymisestä kasvissyöjäksi, vaan siitä, että ostin Barcelonasta kengät yhdeksällä eurolla.

Kaupungissa oli aivan järkyttävät alennusmyynnit kaikkialla ja minä alennusmyyntien suurinpana ystävänä melkeinpä pelosta vapisten yritin taistella siellä turistimassan ja vihaisten espanjattarien tönivien kyynerpäiden keskellä itselleni jotain ostettavaa.
En ole eläessäni tehnyt ostoksia sellaisessa ryysiksessä, että meinaat kaatua (jos kaatumiselle olisi edes tilaa) viiden minuutin välein.
No, ehkä se oli sen arvoista, nimittäin jälkikäteen mietin- voiko olla mahdollista, että kallein ostokseni maksoi vain 15 euroa?
 

 

 

 

Palataan yhdeksän euron kenkiin.
Pidän niiden väristä paljon (ja ne ovat todella mukavat. En suinkaan ole hurahtanut kiilakorkoihin).
Ja syytän niitä myös siitä, että olen ollut erittäin vihreä painoitteinen viimeaikoina.
Huomasin omistavani liikaa unohdettuja vihreitä vaatekappaleita, joten nyt kenkien seurana vuorotellen kaikki vaatekaappini vihreä on ollut koko ajan päälläni.

 

 

 

Kommentit (16)

 1. Anonymous
  klo 14:02

  Upeita kuvia ja kivan rento asu (:

 2. JaanElin
  klo 14:13

  Kiilakorkoja ei voi olla liikaa 🙂

 3. Anonymous
  klo 14:57

  tee meikkipostaus? sinulla on aina niin upean näköinen meikki 🙂

 4. Juuli
  klo 15:38

  en oo kyllä ikinä sanonu muille bloggaajille näin (niinhän ne kaikki sanoo…) mutta sulla on huippukiva blogi! 🙂 tykkään hirmusti sun vaate- ja kirjotustyylistä, kirjotat hirveen mielenkiintosesti!oli mulla ihan asiaakin, sattuko toi nilkkatatuointi kauheesti ja onko se ollu hankala esim joidenkin kenkien kanssa? tarkotan nyt sitä että näkyykö se joidenkin kenkien kanssa vaan puoliks/osittain? jos ymmärrät mitä tarkotan:)

 5. Julia
  klo 17:06

  Anonyymi,Kiitos paljon :)JaanElin,Täysin samaa mieltä :DAnonyymi,Kiitos 🙂 On pidemmän aikaa pitänyt tehdä, mutta aina jää. Pitää yrittää nyt muistaa.Juuli,Haha, ihana. Kiitos paljon :)Ei sattunut itseasiassa yhtään. Tietysti riippuu ihmisestä ja tatuoinnista (siro, tai iso jne) mutta minulla tuntui kuin kynällä piiträisi 😀 Eikä ole hankala kenkien kanssa. Harvoin näkyy vain puoliksi ja jos näkyy, niin ei se ole häiritsevän näköistä 🙂

 6. Anonymous
  klo 17:53

  Moikka,osaatko sanoa kestävätkö Barcelonan alet kauan..ensi viikolla sinne 🙂 ihana blogi sulla

 7. AnsQ
  klo 18:50

  Sä oot ehkä maailmankaikkeuden eka ihminen, joka ei näytä lihavalta tollasissa housuissa. 😀 Aikamoisen halvalla sait ostoksesi, ihan järkytyin.

 8. ELLU
  klo 20:53

  Oho hyvin oot edullisesti löytäny ostettavaa! Tykkään kauheesti kyllä tuosta neuleesta <3 🙂

 9. Julia
  klo 23:05

  Anonyymi,En kyllä osaa sanoa 🙁 Veikkaan, että ovat loppuneet/loppumaisillaan, mutta ei kyllä mitään tietoa.AnsQ,Järkytyinpä itsekkin. Haha, enkä ole :DEllu,Sekin oli halpa ja alennuksessa. JC:stä muistaakseni kympin 🙂

 10. Nuuba
  klo 23:25

  Kiilakorot! <3

 11. Anonymous
  klo 00:00

  Pakko tulla kommentoimaan, että sulla on ihan mahtava blogi ja kirjotat niin kivalla ja omalla tyylillä! keep it going! (:

 12. Mrs. V
  klo 08:21

  Todella kaunis asu ja kaunis sinä! Näillä kylmenevillä ilmoilla on kyllä kovasti ruvennut tekemään mieli vastaava ihania neuleita…

 13. Life On Plate
  klo 10:44

  Ihan mahtavat kengät ! Ja kiilakorot on just parhaat 🙂

 14. Julia
  klo 13:54

  Anonyymi,Kiitos! Näillä ihanilla kommenteilla kyllä jaksaa :)Mrs. V,Kiitos kaunis 🙂 Ainut hyvä asia ilmojen viilenemisessä onkin, että voi käyttää ihania neuleita 😀 Life on plate,Jep. En edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt normaaleja korkoja :/ Kohta en osaa enää.

 15. Anonymous
  klo 18:51

  Ihana blogi!! Nyt on pakko kysyä mistä on musta housut ostettu, jotka edellisissä kuvissa on päällä? ihanat 🙂

 16. Julia
  klo 17:53

  Anonyymi,Kiitos paljon 🙂 Housut on bershakasta. Ostettu Lissabonista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.