VIIKON DO’S & DON’TS

 

Hyvä viikko. Aikaansaava, mutta ei liian hektinen. Kun arkena saa mahdollisimman paljon asioita hoidettua, voi viikonlopuksi hidastaa tahtia. Jää aikaa tehdä kaikkea muuta ja niistä nauttii enemmän kun ei ole keskeneräisiä prokkiksia kolkuttamassa takaraivossa. Tämä viikko oli juuri sellainen – hyvä viikko, minkä To Do –listan tehtävät yliviivattiin ennätysvauhtia ja sitä katsellessa sain postausidean listata viikon ns. ”Do’s”  –kohokohtia, mutta myös niitä Don’ts –juttuja, mitkä olisi voinut jättää kokonaan pois tältä viikolta.

 

DO’S

Urheilu
Käytiin pelaamassa pitkästä aikaa sulkapalloa. Säntäilen aina sulan perässä ihan koomisena pitkin kenttää ja nauran itselleni niin paljon, ettei tunti tunnu treeniltä ollenkaan. Mutta silti seuraavana päivänä huomaakin, että koko oikea puoli kropasta on ihan jumissa.

Luomi pois
Nilkassani oli todella tumma luomi ja vaikka se on todettu vaarattomaksi, olen halunnut sen jo reilun vuoden poistaa (ihan jo siksiksin, etten jaksanut vastata enää ihmisten ”kannattaa hei käydä näyttämässä tota sun luomea” –kommentteja). Nyt on vihdoin tuo outo täplä poissa. 

Vaihda järjestystä
Olohuoneessamme on ollut sisutusongelma nimeltä ruokapöytä. Se ei tuntunut sopivan sinne ollenkaan, joten päätimme vaihtaa koko huoneen järjestyksen täysin päinvastaiseksi ja nyt on feng shuit kohdillaan.

Hotelliyö
Päähänpistosta päätimme nukkua perjantai yön hotellissa. Kaupunkiloma omassa kotikaupungissa sisälsi Illallisen ravintolassa, uimista hotellin allasosastolla, ähkyjä aamupalabuffetissa ja mainittakoon vielä valomerkkejen lähettäminen hotellihuoneesta vastapäiseen hotelliin, missä sattumalta tuttavapariskuntamme majaili ja laitteli merkkejä takaisin. Toivottavasti kukaan ei luullut välkkyvien valojen olevan mitään hätäsignaaleja. 

Metsäretki
Päiväretki Nuuksiossa sisälsi 7,5 kilometrin metsäreitin, eväsleipiä, oman nuotiopaikan metsästämistä, hernekeittoa trangiasta, ja nuotiomakkarat. Paljastus: tykkään purkkihernekeitosta ja se maistuu vielä paremmalta retkiruokana. Ehdottomasti koko viikon kohokohta. Seikkailut poikaystävän kanssa kahdestaan on parasta <3

Puhelin pois
Viikonloppuisin yritän olla mahdollisimman vähän puhelimella. Meillä on tapana jättää esim. Ravintolaillalliselle lähtiessä puhelimet kokonaan kotiin ja turhan someselailun sijaan yrittää olla enemmän läsnä hetkessä. 

 

 

DON'TS

 

– Et olisi kaivanut sitä puhelinta tottumuksesta, vaikka juuri olit luvannut ettet sitä edes kuljeta mukana 😀

– Woltin sijaan kipaiseppa useammin siellä kaupassa ja tee ihan itse se ruoka kotona.

– Älä tee töitä sisällä, jos sinulla on mahdollisuus tehdä niitä myös ulkona.

– Älä valita. Oikeastaan mistään, mihin ei oikeasti ole aihetta.

– Olisit mennyt enemmän ulos lenkille. Vaikka kuinka laiskottaa on 30 minuutin lenkillä paljon enemmän positiivisia vaikutuksia kun sohvalla makoilulla.

– Älä luo itsellesi turhia paineita tai stressaa asioista, millä on aina tapana kuitenkin lopulta onnistua.

Kommentit (11)

 1. Heidi
  klo 23:27

  Hahah, mä mietin että onko tämä hämäys tapa ilmoittaa että olet sanonut I do miehelle. 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 09:17

   Hahha 😀 varmaan tuo eka kuva myös vähän hämäsi 😀

 2. Vierailija
  klo 00:22

  Niin kivasti kirjoitettu postaus!:) ja toi eka kuva, miljoona sydänsilmäemojia tähän kohtaan<3

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 09:17

   Kiitos, ihana kuulla, että tykkäsit <3

 3. Mrs T
  klo 12:07

  Tosi kiva postaus oli taas, jotenkin tällaisista arkisista asioista lukeminen on ihan parasta 🙂

  Ja todellakin tuo kuva, aivan huikean ihana <3

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:57

   Ihana kuulla palautetta <3 (aina kun julkaisen jonkun vähän ”erilaisen” postauksen, mietin, että onkohan tämäkin nyt taas ihan outo :D), kiitos siis että tulit kommentoimaan 🙂

 4. Sonja
  klo 16:27

  Sitten vielä do’s and dont’s miten tuollaisen lenkkikaverin löytää 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 19:58

   haha 😀

  2. Vierailija
   klo 13:05

   Be a bimbo

   1. JULIA Toivola Kirjoittaja
    klo 13:53

    😑

 5. Eltsi
  klo 22:30

  Olipa ihana postaus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.