Viikon sapuskat.

Pidän sitä harrastuksenani- syömistä.
Kotona, tai ravintolassa. Voisin sanoa, että maailman paras harrastus.

Viimepäivinä olen ollut pää kattilassa tuolla keittiössämme melkein koko ajan.
En ole viitsinyt joka päivä läjäyttää näköelimillenne purjoja ja perunoita, joten tehdään sen nyt näin, että kaikki kerralla! Vähän niinkuin ruokapäiväkirjana olkaa hyvät.

 

 

 

 

Paprikoita kuskus-sieni- pinaattitäytteellä.

 

 

Kananmunakastike, lohta, perunaa ja salaattia.

 

 

Tortilloja

 

Naposteltavaa

 

 

 

Kasvissosekeitto

 

 

Aamiainen

 

Kanaa kasvispedillä

 

 

 

Uunissa paistettua porsasta sinappikastikkeella, bataattilohkoja ja kasviksia

 

Naudan luomu sisäfilettä, teryaki- kastikkeella, uunikasviksia ja salaattia.

Kommentit (30)

  1. Kissaämmä!
    klo 18:25

    No tulipas nälkä!

  2. Anonymous
    klo 18:37

    Näyttääpä super hyvältä! 🙂 Mitä laitat tortillojen sisään?

  3. julia
    klo 18:54

    Nälkä tosiaan tuli! Ihanasti oot laittanu myös näyttämään hienolta! Kelpais mulleki 🙂

  4. Anonymous
    klo 19:03

    Nam, super hyvännäköisiä ruokia! Ootko käynyt kokkilinjan, vai itseoppinut? Mistä löydät uusia ja erikoisia reseptejä, vai kehitteletkö itse? 🙂

  5. Julia
    klo 19:11

    Anonyymi,Tortilloihin teen usein tuon kuvassa näkyvän paprika-punasipuli-papu muhennuksen, mitkä paistan pannulla valkosipulissa ja tilkassa soijaa, sekä vähän hunajaa. Lisäksi kanaa, salsaa, ranskankermaa, salaattia, fetaa jne.Anonyymi,En ole koskaan käynyt mitään kokkikouluja, joten sohin oman mielen mukaan vaan 🙂 Jos nään tai syön jotain hyvää yirtän aina tehdä sitä kotona. useimmiten ilman mitään reseptiä, tai sitten yhdistelemällä eri reseptejä mieleisekseni.

  6. Ayu
    klo 20:05

    haha mä en pääse noiden napostelunakkien yli! 😀

  7. Anonymous
    klo 20:07

    Kiva kerrankin lukea ruokajuttuja ihan normaaleista ruuista, kun kaikki tuntuu nykyään olevan karppaajia. Kyllästyttää aina lukea blogeista niistä samoista iänikuisista raejuusto/kananmuna/pekoniviritelmistä 😀

  8. RagDoll
    klo 20:29

    Ei ole reilua ei. Täällä istun kuola poskella ja masu nälästä kurnien, kun toinen esittelee upeita taidonnäytteitään. =D

  9. Anna
    klo 20:47

    siis mitä? Miten joku jaksaa?! Meillä tehdään kerran kuussa makaroonilaatikko ja sitä syödään viikko 😀 Muut päivät mennään ravintolasafkalla, pikaruualla ja pinaattikeitolla. OLEN KADE!

  10. Erika
    klo 20:51

    Apua kun hyvännäköstä ruokaa 8) ! Tuo sinappikastike kuulosti hyvältä, oisitko jaksanu kertoa miten sen teit?

  11. Annemari
    klo 21:24

    Tämä nyt tulee ihan mututuntumalta, mutta minusta Suomessa ei arvosteta tarpeeksi saati haluta nähdä vaivaa hyvän, maukkaan ja ravitsevan ruoan eteen. Laadukkaista ruoka-aineista halutaan tinkiä, ja halpojen hintojen perässä ostetaan jotain ”kuhan vaan nälkä lähtee nopeasti” -kuraa. Kaverini oli Keski-Euroopassa vaihtarina ja myöhemin siellä myös töissä, ja hän oppi valtavasti paitsi ruoanlaitosta myös arvostamaan lähitiloja ja luomua.Minusta on todellakin ilahduttavaa nähdä, kuinka yhä useampi alkaa panostamaan ruokaan. Itsekin törsään melkoisia summia ruokakauppaan ja saan siitä osakseni ihmetystä, mutta hei – ruoka on paitsi polttoainetta myös herkuttelua, nautintoa ja yhdessäoloa, joihin tosiaan haluan panostaa!Tulipa avauduttua, mutta arvostan vaan niin paljon itse laitettua, puhdasta ruokaa. Ja vieläpä, kun sen jaksaa, kuten sinä, laittaa noin kauniisti esille. 🙂

  12. Hanna
    klo 21:41

    Auts, ei pitäis nälissään katsella tälläisiä kuvia. Jääkaapissa suunnilleen pelkät valot….

  13. Essi
    klo 22:19

    nam, tortillat on kyllä hyviä:P

  14. Khaija
    klo 22:43

    Mmmmmmm. tässä juurikin mietiskelen, mitä sitä huomenna kokkailisi, kun huomenna kerrankin olisi aikaa. Täytyy kyllä sanoa, että tää postaus aiheutti melkoisen valinnan vaikeuden, ihan liikaa kaikkea hyvää! Olisitko huippu ja ehottaisit mulle jotain ruokaa? (:Muuten, juuri vedin kasan lettuja ja tuli taas nälkä näiden kuvien parissa 😀

  15. Senja
    klo 23:11

    sun ruuanlaitto taidot on kyllä ihailtavat. ja toi esillepano, ihankun jostain kokkiohjelmasta! ja ihanan monipuolisesti syöt myös 🙂 !

  16. Siiri
    klo 23:23

    NAM! ottaisitteko alivuokralaisen? 😀 siivoan vaikka ruokaa vastaan 🙂

  17. Anonymous
    klo 00:43

    täällä kans yks joka vois muuttaa sinne vuokralaiseks vaikka heti! laittaisitko kananmunakastikkeen ohjeen, arvostaisin kovasti 🙂

  18. heddi
    klo 10:07

    Siis nam! Sun ruokaluomukset on ihan beyond understanding 😀

  19. Anonymous
    klo 11:27

    Oijoi! Noi täytetyt paprikat näyttää ihanilta! Mulla olis sieniä pakkasessa hyvän verran, voisitko kertoa mitä niihin olet laittanut?

  20. Anonymous
    klo 11:49

    sun pitäis hakea seuraavaan master chefiin 🙂 kuola valuuuuu

  21. AnnikA
    klo 16:42

    Hieno blogi:)Käy katsastamasssa arvonta, jossa palkintona on Kaksi ihanaa Dependin kynsilakkaa mintunvihreä ja todella haalea violetti sekäkultainen glitterin rannekoru:)http://annika-diamonddiary.blogspot.com

  22. S.C.
    klo 17:51

    Ihania ruokia! Oot kylla tosi taitava ja arvaa tuliko taas nalka naita kuvia katseltaessa, hih =)Mukavaa uuttaa alkavaa viikkoa sinne <3http://iseesc.blogspot.com/

  23. Julia
    klo 20:49

    Erika,Se tässä reseptien EI seuraamisessa onkin hauskaa, kun en enää muista miten sen tein 😀 Pitää yrittää lähiaikoina taas tehdä sinappipossua niin ehkä se palautuu mieleen. Lupaan sitten kirjoittaa reseptin heti tänne!Annemari,Se on totta. Tuntuu, että nykynuorista todella harva osaa laittaa ollenkaan ruokaa. En minä sitäkään tuomitse, mutta ei se niin vaikeaa ole kuin monet luulevat, että kannattaisi ainakin kokeilla! Ja mitä siihen rahan menemiseen tulee, niin ihan mielelläni minäkin tuhlaan vähän enemmän hyvään ruokaan :)Khaija,Meillä kestosuosikkina on pysnyt tuo helppo kanan ohut rintafilee kasviksilla. Siihen joku ihana kastike ja hausutettuja salottisipuleita, niin ei voi mennä pieleen. Kaikki reseptit näihin löytyy varmasti tuolta sivupalkin respeti tunnisteen alta.Anonyymi,Paprikoissa oli sipulia, sieniä, kermaa, muistaakseni philadelphia juustoa ja pinaatinlehtiä. Mausteita ja kuskusia 🙂 Ensikerralla kun teen tätä laitan tarkemman reseptin.Kiitos kaikille kommenteista! Tänne vaan kaikki alivuokralaiseksi halajavat 😀

  24. Anonymous
    klo 16:22

    Ootko tehnyt kana caesar salaattia? jos olet niin voisitko laittaa ohjetta tulemaan! 🙂

  25. Julia
    klo 17:53

    Anonyymi,En ole. Olen monta kertaa miettinyt tekeväni, mutta kerään vielä rohkeutta kastikkeen kanssa. Kerron sitten heti täällä jos sellaisen teen ja onnistun 🙂

  26. YANNA
    klo 18:29

    Haista kakka tuli kauhee nälkä! Voisin tulla teille syömään joka päivä! Paitsi hernekeittopäivänä! Mmmmmm

  27. karoliina
    klo 19:25

    om nom! onneks söin ennenkuin aloin lueskeleen sun blogia =D

  28. Anonymous
    klo 14:40

    oii!! onneks syön samalla kuin luen niin kestän katsoa näitä kuvia 🙂 ihanaa että joku jaksaa laittaa tuollaista ruokaa arkenakin 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.