Vuosipäivä

Kaksi vuotta virallista seurustelua kummallisen Shrek-olennon kanssa tuli täyteen viime viikolla.
Juhlistimme vuosipäivää, eli toistemme sietokykyä tälläkertaa erittäin maanläheisesti (viimevuonnahan meillä oli juhlat, missä oli taikuri ja poni).  Kävimme nyt vain syömässä ja kävelyllä.
Lauri halusi ehdottomasti näyttää minulle alppipuiston ankkalammen ja seuraavana päivänä jonkin toisen puiston. Puistovuosipäivä! Niin, sillä on jonkinnäköinen puistofetissi, niiden erikoismehujen lisäksi. Outo.
Jokatapauksessa ankkalampipuisto oli yllättävän kaunis ja siellä me istuskeltiinkin varmaan koko päivä, syötettiin sorsia ja ihmeteltiin varmaan jokaista puunoksaa.

Teeman mukaisesti olin pukeutunut eniten häämekkoa muistuttavaan vaatteeseeni. Pitsimaximekko, minkä ostin Prahan reissultamme Bershkasta. Normaalisti 60€ maksava mekko oltiin alennettu-70% ja se on aika ihana!
Emme kumpikaan ole naimisiin menevää tyyppiä, mutta ne juhlat, mekon ja häämatkan voisin ottaa! Voisimme ehkä pitää häät ilman naimisiin menoa? Toisaalta spektaakkeli voisi tulla aika kalliiksi, Lauri sanoi haluavansa näihin ”häihin” ainakin Eliviksen, ilotulituksen, elefantin ja Havaijin matkan.

Kommentit (18)

 1. Sofiina
  klo 08:12

  Oi onnea teille kahdelle! <3Tuo mekko on kyllä aivan ihana, sinulle kyllä sopii maximekot täydellisesti!:)

 2. JMP
  klo 08:27

  Hölömöt! :DSydämelliset onnittelut! <3

 3. Anonymous
  klo 10:34

  onnea vuosipäivän johdosta :)!

 4. AnsQ
  klo 11:15

  Määkin tahdon tuonne. Pitänee vaan ensin ottaa selvää siitä, missä tuo sorsalampi sijaitsee. :DMuttajuu, onnea teille!

 5. Anonymous
  klo 11:32

  Oletpa kaunis !Vuosipäivän kunniaksi voisit kirjoittaa postauksen siitä, miten olette Laurin kanssa tavanneet ja päätyneet yhteen 🙂 !

 6. Senja
  klo 12:59

  toi mekko on ihan täydellinen sun päällä! vautsi vau ei voi muuta sanoa. ja onnea teille, ootte kaunis pari 🙂

 7. Anonymous
  klo 18:12

  onnea paljon! onko lauri sun ensimmäisen kunnon poikaystävä?

 8. anskusiili
  klo 19:13

  Onnea vuosipäivän johdosta! Poikaystävän häävisiot kuulostavat vaatimattomilta… : D

 9. YANNA
  klo 21:48

  Apinahan Laurilla on jo! Kuvista päätellen 🙂

 10. Anonymous
  klo 10:35

  mite teet työksesi?:)

 11. Life On Plate
  klo 12:12

  Onnea teille 🙂

 12. Anonymous
  klo 13:36

  Luin että ”syötiin sorsia ja..” ihmettelin hetken :DD Onnea vuosipäivän johdosta, olette kaunis pari 🙂

 13. Anonymous
  klo 16:58

  Onnea teille!:) Missä te muuten Laurin kanssa tapasitte ja kumpi kiinnostui/teki aloitteen ensin? Entä riitelettekö koskaan?:D

 14. Julia
  klo 22:34

  Ihania olette, KIITOS kaiksita kommenteista ja onnitteluista todella paljon! :)Moni on pyytänyt tätä tarinaa siitä miten tutustuimme, lupaan tehdä sen vielä ja kerron tarkemmin sitten miten tutustuimme ja millainen parisuhteemme jotakuinkin on :)Työstä kysyvälle anonyymille, olen töissä messukeskuksess ja baarimikkona yökerhossa.

 15. naana
  klo 13:03

  Oikein paljon onnea! <3 Ja vau mikä mekko, siis täydellinen!!! Mäkin haluan. :'(Ihanaa viikonloppua!

 16. Julia
  klo 19:49

  Naana,Kiitos ihana 🙂

 17. Anonymous
  klo 19:54

  ”Teeman mukaisesti olin pukeutunut eniten häämekkoa muistuttavaan vaatteeseeni” haha sika hyvä xd Vihdoin jaksoin kommentoida, koska oli vaan pakko kertoa, että sun blogi on paras (sen lisäks että oot super kaunis, mallintöitä?) koska tekstit on niiiin hauskoja! Vähän sellasia ivallisia ja sarkastisia ja vaan super hauskoja ja hyviä. Ja siis en halua kuulostaa mltään stereotypiapelleltä, mutta en ois heti alkuun yhistäny sun ulkonäköä ja näitä juttuja eli mahtavaa, koska suurin osa blogeista on sellasia tyyliin: hih ostin tämän huulikiillon 😉 sopiikoha 😉 etc ja joo nyt loppu avautuminen eli loppuun vielä se, että haluaisin myös kuulla sun ja laurin tarinan. Ihanaa loppukesää :))

 18. Julia
  klo 00:23

  Anonyymi,Nyt oli kyllä niin ihana kommentti, että oksat pois ja iso kiitos! Lupaan tehdä mahdollisimman pian mun ja Laurin ”tarinan”. Se on kyllä niin kysyttyä tavaraa, että asettaa ihan paineita 😀 Ei, mutta kiitos vielä kerran mahtavasta ja piristävästä kommentista. Näiden takia jaksaa aina kirjoittaa enemmän ja enemmän :)ihanaa loppukesää myös sinne ja ei, en tee mallintöitä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.