Yritinhän minä.

Edellisessä postauksessa kun niin kaavailin (uhosin) jättäväni villapaidat pois baarista, farkut hyllylle ja muuttavani mustan väreiksi.
Innoissani tästä valikoin suosikkini uutuuksista ja katsokaa aikaansaannostani!

Nellyltä gröhöm.. mustaa! höystettynä beigellä ja ruskealla.
Voisiko joku lyödä minua vaikka pannulla päähän, olen toivoton tapaus. Näistäkin inkkarimekko sopii enimmäkseen kesään ja muut vaativat alleen housuja, sukkahousuja tai pilkkihaalarin.
Ihania silti.

H&M:llä selailin Versacea tietysti. Siis sitä mallistoa, mikä luultavasti on loppuunmyyty hetkessä ja mihin lompakkoni sanoo jyrkästi ei.
Ehkä yhden sormuksen jos voisin? Asusteet ovat muutenkin tässä mallistossa todella mieleeni.

Kommentit (11)

 1. Anonymous
  klo 16:30

  Toi inkkarimekko vei tän tytön sydämen <3

 2. Anonymous
  klo 16:44

  Ihan mielettömiä noi Versacen laukut! En tienny et siellä on tommosiakin. Mahtaa tosin olla hintavia, mutta kyllä kelpais yksi tuommonen (:

 3. Julia
  klo 17:47

  Anonyymi,Samoin!Anonyymi,99 ja 149€ olisi hintaa 🙂

 4. Anonymous
  klo 18:04

  Onko tuo alarivin oikeanpuoleinen Nellyn mekko nyt ihan vasta bongattu eli löytyisköhän vielä nettikaupasta (yritin jo etsiä, tuloksetta, ainakin puoli tuntia 😛 )??? Olis aivan täydellinen pikkujoulumekko!

 5. Sofia
  klo 18:33

  Toi versacen niitti laukku on ihana <3 !

 6. Taru
  klo 19:42

  Täällä toinen värirajoittunut! Useiden yritysten jälkeen olen totaalisesti luovuttanut – ainakin syys- ja talvisesongeiksi. Katotaan taas ensi keväänä 😉

 7. AnsQ
  klo 21:36

  Noi Versacen laukut on tosi övereitä! 8) En tiedä ootko nähnyt, mutta niitä on sellanen pinkkikin, jossa on paljon kultasia niittejä yms. Sopis tuksulle! 😀 Ja oikein yhdisteltynä ehkä jopa jollekin muulle myös. 🙂

 8. Anonymous
  klo 22:22

  too bad, mut noi versacen laukut on livenä ihan törkypieniä. ei tohon mustaan ois saanu ees iPhonea mahtumaan! maksa siit nyt sit 100 e.

 9. Niina
  klo 18:54

  Mä ostin ton puna/kultasen sormukseen ja tykkään tosi paljon! ♥

 10. Anonymous
  klo 00:35

  Itse pääsin vahvan taistelun jälkeen hm nettisivuille kuolailemaan tuotteita ja ai että ois tuo musta niittilaukku himottanut mutta ah, niin kallista 🙁 Asusteet oli minustakin aivan ihania mutta tosi nopeasti olivat menneet. Joitakin oli viellä jäljellä mutta, no myönnetään olen tällä hetkellä P.A ja ei ole varaa moisiin ihanuuksiin, mutta pakko oli enivei käydä kuolailemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.