Ystäväni Braun SkinSpa

Sopivasti juuri viikkoa ennen tätä matkaa minut kutsuttiin muutaman muun bloggaajan kanssa Hotel Haveniin lounaalle ja tutustumaan samalla uuteen Braun SkinSpa epilaattori/ihonkuorinta kauneudenhoitolaitteeseen.

Sopivasti juuri kun olin ajatellut kokeilevani palata takaisin epilaattorin pariin, koska matkalla tosiaan haluaisi olla se silosäärinen itse Venus mainos, mutta minun kohdallani se tarkoittaisi höylän kanssa heilumista joka päivä (Omistan jotkut Suomalaisen luolamiehen karvageenit).

Oma epilaattorini on myös n.viisi vuotta vanha. Se on kidutuslaite.
Tämä uusi SkinSpa silk epil7 ei ole. Olin hieman hämmentynyt. Uskon niksin olevan siinä, että laitteen voi viedä mukanaan suihkuun. Lämpimän veden alla epiloiminen ei kai ihon pehmentymisen takia tunnu niin pahalta. Toki laitetta voi kuivanakin käyttää, mutta sitä en ole vielä kokeillut.

Epilaattorissa on myös pieni valo. Kuin fikkari, että jos on pimeä suihku niin ei missaa karvaakaan sen avulla. Minusta se on hauska.

Ja sitten tuo kuorinta puoli. Pidän siitä eniten.
Eli epilaattorin pää pois ja tilalle pyöreä harjaspää. Harjaspää mikä värähtelee 3000 kertaa minuutissa ja on vissiin aika paljon tehokkaampi kuin oma laiska käteni. Lisäksi tuon laitteen voi tässä harjasmuodossakin viedä suihkuun joten se on kätevä siinä suihkun yhteydessä kuoria kun siihen saa lotrata saippuaakin, tai vaikka kuorintavoidetta. Tuplakuorinta.

Olen iloinen, että pääsin testaamaan laitetta. Se on oikeasti todella hyvä ja tälle luolamiehelle vissiin ihan oikea kaveri.

Hinta n.179e

Kommentit (9)

 1. Marika
  klo 18:50

  Omistan itse juuri viisi vuotta vanhan kidutuslaitteen, jolla edelleenkin itsepintaisesti epiloin, vaikka sillä jää aina ainakin kolmasosa haivenista paikalleen. Ehkä pitäisi ostaa uusi, mutta ne on ihan pirun kalliita, varsinkin kun oma kuitenkin vielä toimii ihan hyvin.. 😛

 2. Krista
  klo 23:35

  Osaatko yhtään sanoa missä noita myytäisiin? 🙂 vaikuttaa ihan huipulta! 🙂

 3. lion
  klo 00:38

  hei!
  Muistanko ihan väärin että olisit ollut pari vuotta sitten mukana jossain (Philipsin??) epilaattorikamppiksessa? Tuli vaan heti joku muistikuva sun postauksesta, kenties siinä oli videokin. 😀 Muistankohan ihan väärin.. no anyway, jossei se/aiempi toiminut nii kiva että oot löytänyt paremman! 🙂

  1. lion
   klo 00:00

   Oho – nyt tajusin itsekin kehen sinut sekoitin! 😀 Sori, muistin siis täysin väärin.

 4. ritsku
  klo 11:11

  Missäpäin meksikoa lomailette ja kuinka kauan? Olen itsekkin lähdössä yhdistelmälomalle meksikoon syksyllä! Odotan innolla kuvia, ihanaa lomaa teille! =)

 5. Laura
  klo 08:54

  Kasvaako sinulla ne karvat ihon sisälle, kun epiloit? jos kerran omistat ne luolamiehen geenit 😀 (Ihanaa, että uskallat sanoa sen nuin, sillä itselleni se on suuri henkilökohtainen salaisuus, koska tunnen itseni miehiseksi sen ongelman vuoksi.) Minulla ne karvat nimittäin kasvavat ihon sisälle, joten odotan kauhulla kesää ja sänkisääriäni.

 6. Juuli
  klo 18:19

  yhyy miksi sen pitää olla noin hintava, ei opiskelijalla oo varaa pistää kerralla tollasta rahaa vaikka oliskin kuinka hyvä sijoitus 🙁 saiskohan noita jostain osamaksulla…

  osaatko suositella muita epilaattoreita (mielellään niitä vähän edullisempia)? 🙂

 7. Herminica
  klo 19:48

  huuh täällä ilmottautuu toinen luolamies, jolla minipillerit vaan pahentanu luolamies-geenin toimintaa! 😀 Ennen epiloin aina aivan kaiken, nykyään ei enää pysty kun vaan sääret ja kainalot :S Hemmetin ärsyttävää, ja tosiaan ne sisäänpäin kasvavat karvat on tullu ongelmaks mikä ei poistu edes sheiveriä käyttämällä enää… Ja epilaattoreitakin omistan braunilta kaksin kappalein… 😀 Kun ne ehtii kuumeta liikaa käytössä jos käyttää vaan yhtä kerralla… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.