ZEN-TILA

Olenkin joskus maininnut, miten laukkuni painaa kuin kassi täynnä kivenlohkareita olalla. Nuo kivenlohkareet sattuvat vain olemaan kannettava tietokone, kamera, muutama objektiivi ja kaikki muu oheistavara.
Autossa pelkääjän paikalla istuimen painontunnistimet hälyttävät edelleen laittamaan laukulle turvavyötä. Oikea olkapääni alkaa olla tätä menoa sijoiltaan – ihmisen painoinen kassi onkin tosi kiva.

Suurin syy tähän on tietokone. Raahaan sitä toimistolle ja takaisin lähes päivittäin. En nimittäin pysty esim. Julkaisemaan kommentteja tai tarvittaessa muokkaamaan postauksia pelkällä puhelimella. 
 

Mutta sitten tuli tabletti.
Asus ZenPad S 8.0 näytössä saattaa vieläkin olla huulirasvani jäljet koska pussasin sitä niin innoissani tajutessani, että pääsen kirjautumaan tuolla kevyellä laitteella blogini muokkausvalikkoon, vastailemaan kommentteihin, meileihin ja tuijottelemaan vaikka tv-ohjelmiakin peiton alta hyvältä näytöltä. Voisin vihdoin jättää painavan läppärin toimistolle!

 

Vaikka olen pitkään elänyt uskossa, että en tarvitse tablettia, niin myönnetään – on sille ollut älyttömästi käyttöä.

Tässä muutama syy miksi: 

– Asus Zen Padin IPS-näyttö on ihan mielettömän terävä. Sitä kautta on avautunut esim. Instagramisssa ihan uusi maailma. Tuntuu kuin astuisi kuvaan sisään ja Snapchatkin vie ihan eri tavalla mukanaan.

– Reseptit tallentuu ja löytyy helposti. Keittokirjatelineen tilalla onkin nyt tabletti.

– Tabletti kulkee mukana myös treeneissä. Saliohjelma löytyy kätevästi sieltä ja liikeohjeet näyttävät paljon selkeämmiltä 8 tuumaisella näytöllä.

– Olen huomannut, että tämä on myös kätevin paikka kirjoittaa muistiinpanoja. Mukana tuli Z Stylus –kynä, mutta itse tykkään näpytellä muistiinpanot sormin.

– Musiikki. Tallennettu on jo iso kasa lempikappaleita ja esimerkiksi lentokoneessa usein vaivun vain Asus Zen Padin sylissäni jonnekin sinne syvälle Zen-tilaan.

 

Zen-tilasta puheen ollen. Mikä kappale vie teidät Zen-tilaan? Rumban sivuilla on meneillään kilpailu, missä vastaamalla tuohon kysymykseen voi voittaa itselleen tämän ZenPadin.

Kilpailun sivulle pääset tästä ja lisätietoja Asus ZenPad 8.0 S:tä löytyy TÄÄLTÄ.

 

                                   

                                                                                    *Tabletti saatu testiin blogin kautta.

Kommentit (2)

 1. Julia
  klo 18:58

  Moikka! Pakko kysäistä siitä sun Balmain X Hm t-paidasta. Omani meni yhden pesun jälkeen ihan muodottomaksi ja lähes mahdottomaksi silittää ja viikata. Onko sulla sama juttu kyseisen paidan kanssa vai onkohan mulle sattunut vaan joku maanantaikappale. Harmittaa vähän kun olisin jotenkin toivonut tuotteilta, joissa on Balmainin nimi mukana edes vähemmän parempaa laatua 🙁

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:38

   Hei, itse asiassa en ole vielä pessyt sitä kertaakaan :/ Todella ikävää jos yksikin pesukerta pilaa paidan. Pitääkin tarkkailla paitaa pyykkipäivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.